VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAMİLE SEVGİLİSİNİ DÖVEN ŞAHIS HAKKINDA KARAR VERİLDİ

3 Mart 2017

...................

Bolu'da 23 yaşındaki 4 aylık hamile sevgilisini döverek hastanelik eden İlker Tokuyucu emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Kadının kendisini döven şahıstan şikayetçi olduğu ifade edildi.

  Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun Bahçelievler Mahallesi Nergis Sokak'ta 4 aylık hamile olan sevgilisini dövdükten sonra eve kilitlediği iddiasıyla gözaltına alınan İlker Tokuyucu emniyetteki ifadesinin ardından savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Şahsın 2007 yılında tartıştığı babasını öldürdüğü ve annesine şiddet uyguladığı belirtildi.

KADIN ŞİKAYETÇİ OLDU

Diğer yandan, olaydan sonra şikayetçi olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan 4 aylık hamile Gizem Sezer ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yapılan kontrollerde vücudunda kırıklar olmadığı tespit edilen kadın,  Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Bolu'da, sevgilisinin feci şekilde döverek eve kilitlediği 4 aylık hamile 23 yaşındaki Gizem S., itfaiyenin merdivenli aracıyla pencereden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

Bolu'da, sevgilisinin feci şekilde döverek eve kilitlediği 4 aylık hamile 23 yaşındaki Gizem S., itfaiyenin merdivenli aracıyla pencereden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı. Gizem S.'yi dövdüğü iddia edilen İlker T. gözaltına alındı.Bahçelievler Mahallesi, Nergis Sokak'ta 5 katlı apartmanda oturan Gizem S., sabah polisi arayarak sevgilisinin kendisini dövdüğünü ve 3'üncü kattaki eve kilitlediği ihbarında bulundu. Gelen polis ekibi kapıyı açamayınca itfaiyeden yardım istedi. Gördüğü şiddet nedeniyle sağ gözü tamamanen kapanan, yüzü şişen ve morluklar oluşan Gizem S., itfaiye erinin yardımıyla pencereden merdivenli aracın sepetine alındı. Aşağıya indirilirken gözyaşlarını tutamayan Gizem S., 112 Acil ambulansında ilk tedavisi yapıldıktan sonra İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk tetkiklerde hamile kadının yüzünde ve kollarında darp izleri olduğu belirlendi.

 Tedavisi devam eden Gizem S.'yi döverek sabah kapıyı üzerine kilitleyip evden çıktığı ileri sürülen İlker T., polis ekipleri tarafından başka bir evde gözaltına alındı. İlker T.'nin alkollü olduğu, bu yüzden henüz ifadesinin alınmadığı belirtildi. Polisin yaptığı araştırmada 4 aylık hamile Gizem S. ile İlker T.'nin dün akşam evde bilinmeyen bir nedenle tartıştığı, İlker T.'nin alkolün de etkisiyle Gizem S.'ye şiddet uyguladığı belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.

 

  • HAMİLE SEVGİLİSİNİ DÖVEN ŞAHIS HAKKINDA KARAR VERİLDİ
  • HAMİLE SEVGİLİSİNİ DÖVEN ŞAHIS HAKKINDA KARAR VERİLDİ
  • HAMİLE SEVGİLİSİNİ DÖVEN ŞAHIS HAKKINDA KARAR VERİLDİ
2 yorum yapılmış
  • gjjllinc
    7 Mart 2017 • 21:22
    Bu adam nasıl serbest bırakılır, haberde babasını öldürdüğünden bahsediliyo hamilebir kadını dövüyo eve kitliyo nasıl serbest bırakılır benzer bir haber daha vardı kaldırımda yürüyen üniveesite öğrencisini öldüren bir canide savcılık sorgusu ardından serbest bırakılmış cezaevlerinde yer kalmamış Ah adalet.....
  • Kocaadam
    24 Şubat 2018 • 16:30
    Böyle psikopat adamları belediyelerin kuduz köpekleri zehirleyip attığı gibi işneyle zehirleyip atacaksın Bi dereye yoksa bu tipler toplum cemiyet düşmanı ne devlete nenmillete faydası var aldığı hava zarar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.