VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 3 MART CUMA

3 Mart 2017

.......................

1-Gerede İlçesi İnköy Köyünden, Kamil Kılınç'ın eşi, İbadullah ve Eşref Kılıç'ın anneleri, Ömer Birbilener'in kayınvalidesi; Makbule KILINÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün İnköy Köy Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2-Sarıcalar Mahallesi halkından Merhum Cafer DEMİREL'in eşi, Erdal DEMİREL,Fatma ERDOĞAN, Yavuz KASAPOĞLU, Fahriye DİNÇER'in anneleri, Sedef DEMİREL, Leyla KASAPOĞLU, Mehmet DİNÇER ve Oktan ERDOĞAN'ın kayınvalidesi; Hatice DEMİREL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Sarıcalar Mahalle Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Sarıcalar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Tatlar köyü Ocuklar mahallesi halkından Merhum Hayrettin AYDIN ve Rafiye TEMEL'in oğlu, Meral AYDIN'ın eşi, Rahmi TEMEL'in damadı, Enes, Azra ve Sıla AYDIN'ın babaları, Fatma DEMİREL, Ebru ve Merve TEMEL'in kardeşleri, Bolkar firmasında şoförlük yapan; Levent AYDIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tatlar köyü Ocuklar Mahallesi Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 4-Tetemeçele köyü halkından Raşit SINMAZ'ın eşi, Sercan,Serkan SINMAZ, Dilek BAKİ ve Gülşen Çavunt'un anneleri; Sebile SINMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tetemeçele Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Avdan köyü halkından Merhum İbrahim ŞENTÜRK ve Merhume Huri ŞENTÜRK'ün oğlu, İfakat ŞENTÜRK'ün eşi,İbrahim,İsmail ŞENTÜRK ve Emine YILMAZ'ın babaları; Şevki ŞENTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Avdan Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    3 Mart 2017 • 04:54
    şefki amcamıza ALLAH rahmet eylesin.işim dolayısıyla bulunamadım..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.