VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 2 MART PERŞEMBE

2 Mart 2017

...................

1-Gerede İlçesi Çukurca köyünden, adil Ayyıldız'ın eşi, Salih ve İsmail Ayyıldız'ın yengesi; Münevver AYYILDIZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çukurca Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2-Gerede İlçesi Havullu Köyü, Beylik Mahallesinden, Merhum İsmail Bilenli'nin eşi, Hüseyin Erten, Mehmet Türker ve Kemal Türker'in kayınvalideleri; Zeliha BİLENLİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Havullu Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Gerede İlçesi Orta Mahalleden Abdürrahim Yaman, Adnan Yaman, Ayhan Yaman ve Orhan Yaman'ın babaları, Mustafa ve Murat Yaman'ın dedeleri ; Mustafa YAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Hasanlar Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Karaköy yukarı mahallesi halkından Mustafa ÇALIŞKAN'ın eşi, Emine ÖZKAN, Mehmet ÇALIŞKAN, Ayşe YILMAZ, Bolu belediyesi eski çalışanlarından İsmail ÇALIŞKAN, çimento fabrikası çalışanlarından Hasan Sabri ÇALIŞKAN, AİBÜ tıp fakültesi çalışanlarından Cevat ÇALIŞKAN'ın anneleri; Güllü ÇALIŞKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karaköy Yukarı Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karaköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

5-Seben Musasofular köyü halkından Firdevs CANKURTARAN'ın eşi, Cefer CANKURTARAN, Necmiye ARABACIOĞLU VE Ayşe BOZ'un babaları; Afer CANKURTARAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Musasofular Köy Camii'nde  kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.