VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 1 MART ÇARŞAMBA

1 Mart 2017

......................

  1-Elmalık köyü halkından, Merhum Cevat ve Nimet ARICI'nın oğlu, Merhume Sevim ARICI'nın eşi, Merhume Semehat BAYKAL ve Ali ARICI'nın kardeşi, Yasemin SÜMEN'in babası, Ekrem SÜMEN'in kayınpederi; Bultan ARICI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Elmalık Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Kızılağıl köyü sakinlerinden Merhume Hacı Emine BİLEN'in eşi, Merhum Mehmet BİLEN, Merhume Ayşe YILMAZ ve Fatma KARAGÖZ'ün babaları, Mustafa, Levent, Bülent BİLEN'in dedeleri, Hacı; Mustafa BİLEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Kızılağıl Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Kıbrıscık ilçesi Belen köyü Çarıklar mahallesi sakinlerinden Merhum Hasan Hüseyin ÇINAR'ın eşi, Katibe, Nezaket, Aynur, Nejla ve Kamile'nin anneleri, Şaban YAMAN ve Musa GÜLEN'in kayınvalidesi; Nazife ÇINAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Belen Köyü Çarıklar Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-İsmail ÇAVUŞOĞLU'nun eşi, Merhum Hayri ve Neriman YANARDAĞ'ın kızı, İlkay YANARDAĞ'ın ablası, Buse ÇAVUŞOĞLU'nun annesi; Yasemin ÇAVUŞOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacaağaç Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • HALTALP
    1 Mart 2017 • 03:20
    BÜTÜN VEFAT EDEN MERHUMLARA RABBİNDEN MERHAMETİYLE MUAMELE EDİVERSİN DUACISIYIZ.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.