VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

11 YAŞINDAKİ KIZ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

28 Şubat 2017

...................

Bolu’ya ailesiyle birlikte 2 yıl önce gelen 11 yaşındaki Iraklı kız çocuğu S.A., iddiaya göre 23 yaşındaki Murat E. tarafından apartmanın bodrum katında cinsel istismara uğradı. S.A., bugün görülen duruşmada sanık Murat E.’nin salona girmesiyle şoka girerek gözyaşlarına boğuldu. 

 Olay, geçtiğimiz yıl Bolu’nun Karaçayır Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 2 yıl önce Irak’tan Bolu’ya gelen 11 yaşındaki S.A., ailesiyle birlikte oturduğu apartmanın bodrum katına zorla indirilerek Murat E. tarafından cinsel istismara uğradı. S.A.’nın olayı ailesine anlatması üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Murat E., çıkarıldığı mahkemede ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KÜÇÜK KIZ ŞOKA GİRDİ

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla sanık Murat E.’nin 23 yıl istemiyle yargılanmasına başlandı. Cinsel istismara uğradığını iddia eden S.A.’nın da babasıyla birlikte hazır bulunduğu duruşmada yaşadıklarını anlatmaya başladığı sırada, salona sanık Murat E.’nin girmesiyle küçük kız şoka girerek gözyaşlarına boğuldu. S.A.’nın sağlıklı bir şekilde olayları anlatabilmesi için mahkeme başkanı sanık Murat E.’nin dışarı çıkarılmasını istedi.

“AĞZINI KAPATARAK BODRUM KATINA İNDİRDİ”

Babası tarafından sakinleştirilen 11 yaşındaki S.A. tercüman aracılığıyla, yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

“Ben evin ihtiyaçlarını almak için markete gittim. Apartmandan çıkarken merdivenlerde bana cinsel istismarda uğrayan şahsın yemek yediğini gördüm. Marketten ihtiyaçlarımı aldıktan sonra evime geri döndüğümde bu kişi boynumdan tutarak ağzımı kapattı ve beni apartmanın bodrum katına indirdi. Orada bir kapı vardı onu açmaya çalıştı ama açamadı. Sonra zorla pantolonumu yarıya kadar indirerek cinsel istismarda bulundu. Ağzımı kapattığı elini ısırarak kurtuldum ve bağırarak eve koştum.”

“CİNSEL TACİZDE BULUNMADIM”

S.A.’nın yaşadıklarını anlatmasının ardından salona alınan Murat E. ise kendisine iftira atıldığını iddia ederek, “Ben bu kişileri tanımıyorum. Kimseye cinsel istismarda bulunmadım” dedi. Murat E.’nin savunmasının ardından mahkeme heyeti, sanığın cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığına dair rapor alınmasına karar vererek duruşmayı 27 Nisan tarihine erteledi.

 

7 yorum yapılmış
  • irembozkurt
    28 Şubat 2017 • 10:16
    Allah çocuklarımızı ve genç kızlarımızı bu ve bunun gibilerinden korusun amin
  • ismailsever
    1 Mart 2017 • 03:27
    zanlı diyorum çünki bu yaptığı ilk değil ve son da olmayacak .bu kişi yollarda araç önlerini kesip para alıyor. nerede düğün, cenaze para topluyor ıslah edilmesi gerekir aile sahip çıkmıyor ilgilenmiyor...
  • Aklkc
    2 Mart 2017 • 14:56
    ABD gibi yerlerde Tecavüzcü,çocuk istismarı, tacizci ve sapıkların kaldıkları yerler, evler, Adı soyadı, Fotoğrafı, Kimlik bilgileri bir internet sitesinde Açık şekilde bellidir. Böylelikle suçun önüne geçmeye ve çevrede dikkatli olmaya çağırılır. Bizim ülkemizde ise suçlu korunur, yüzü saklanır. Bu adi suçtan yargılanan kişinin ise ismi Murat Eskioğlu 'dur. İsmini yazarak ne kadar adi birisi olduğunu diğer haberlerden görebilirsiniz.
  • aaaaaa
    2 Mart 2017 • 16:06
    bu kişi cok tehlikeli sürekli milleti rahatsız ediyor bence de hal çaresine bakılması cok iyi olur
  • ibrahim
    3 Mart 2017 • 01:41
    ismail bey haklı belirli bi ceza alıp çıktıktan sonra yine aynı işleri yapıyorlar 13 yaşında başlayıp 60 yaşlara kadar cezaevlerine girip çıkan insanlar var cezaevinde ne yaparsanız yapın fakat aynı sosyal çevreye yolladığımız zaman insanlar tekrar tekrar suç işliyor zor iş ama devletimiz buna bir çözüm bulmalı
  • Sinem
    3 Mart 2017 • 02:55
    Evet bende yüzünü bulanık yapmanıza rağmen tanıdım bu çocuğa acil bir ceza verilmeli sokakta cirit atıyor ve kücük kızın yalan söylediğine inanmıyorum sapık bakışları herkesin üstünde.
  • KJXFGKHJXFKXFHGKXTY
    15 Eylül 2017 • 08:02
    KİMSE KİMSENİNİN İÇİNE GİRMEDEN BİLEMEZSİNİZ O ÇOCUK ENGELLİ NELER YAPTIĞINI YADA YAPAAĞINI AKLI ERMİYOR ODA BU DURUMDA OLMAK İSTEMEZ AYRICA KİM KİME ZARAR VERMİŞ ACABA SİZ PARA VERMEZSENİZ SİZE ZARARI OLMAZ TEK MURAT DEĞİL YANİ KADINLARA BAKAN HER ERKEK HER ŞEKİLDE KADINLARA BAKİYOR NECE ENGELLİ İNSANLAR VAR BOLU ONLAR HİÇ CEZA ALMIYORDA TEK NEDEN MURAT ALIYOR ACABA bolu bi dünya engelli var onlarda görüntüden kişiliğinden rahatsiz olanlar var onlar nede
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.