VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

15 TEMMUZ GECESİ NEREDE OLDUĞUNU AÇIKLADI

28 Şubat 2017

.......................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve MHP İl Başkanı Adem Evcil’in “15 Temmuz gecesi neredeydin?” sorusuna, “Ben darbe girişimi başlayınca hemen Ankara’ya yola çıktım. Gece saat 1 gibi meclisin kapısındaydım” diye konuştu. Özcan ayrıca, “Tayyip Erdoğan bu başkanlığı başarılı bir şekilde yaptı diyelim ondan sonra Sarı Selim gibi Deli İbrahim gibi başkanlar geldi. O zaman ne olacak. İşte vatandaşlarımıza bunları anlatıyoruz” dedi.

Referandumda ‘Hayır’ için kampanya çalışmalarını sürdüren CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Göynük’te vatandaşlarla bir araya geldi.

“Erdoğan başarıyla yaptı diyelim ya sonrası…”

Tanju Özcan vatandaşlara tek tek neden hayır demesi gerektiğini anlatacağını dile getirerek, “Özellikle AK Parti seçmeninin kafasının çok karışık olduğunu görüyorum. Ben vatandaşlarımıza tek tek neden hayır demeleri gerektiğini anlatıyorum. Biliyorsunuz Osmanlı imparatorluğunda çok başarılı padişahlar vardı. Ama özellikle son dönemde gerçekten çok başarısız padişahlarda geldi. Sarı Selim gibi Deli İbrahim gibi padişahlarda görev yaptı. Tayyip Erdoğan bu başkanlığı başarılı bir şekilde yaptı diyelim ondan sonra Sarı Selim gibi Deli İbrahim gibi başkanlar geldi. O zaman ne olacak. İşte vatandaşlarımıza bunları anlatıyoruz” dedi.

15 Temmuz akşamı neredeydin?’ sorusuna cevap verdi

Tanju Özcan son dönemde AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve MHP İl Başkanı Adem Evcil tarafından kendisine sorulan “15 Temmuz akşamı neredeydiniz ?” sorusuna da yanıt verdi.Özcan, “Ben darbe girişimi başlayınca hemen Ankara’ya yola çıktım. Bana Ankara’da ihtiyaç vardı. Çünkü Bolu’da asker sokağa çıkmamıştı. Zaten o gün sosyal medya hesaplarımda ki iletilere bakarsanız bunuda yazdım. Gece saat 1 gibi meclisin kapısındaydım” şeklinde konuştu.

3 yorum yapılmış
  • krolu
    1 Mart 2017 • 02:04
    bir tanju özcan tek başına hepinizin yapamadığını yapıyor başarıyor helal olsun..
  • HAMT
    1 Mart 2017 • 08:20
    SÜREKLİ NEREDEYDİN DİYE SORDULAR TANJU BEY'E. BAK CEVABINI VERİYOR. SÜREKLİ KARALAMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.SİZLER ASIL KAPALI KAPILAR ARKASINDA YAPTIĞINIZ ANLAŞMALARINIZIN HESABINI Bİ VERİN BAKALIM...
  • ESNAF
    1 Mart 2017 • 12:01
    BU MİLLET DELİ İBRAHİMİ SARI SELİMİ CHP ZİHNİYETİNDE GÖRDÜĞÜ İÇİN ERDOĞANI İSTİYOR DSP CHP VARDI ERDOĞANI SEÇTİ BİR ERDOĞAN DAHA ÇIKAR SİZDEN KURTARMAK İÇİN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.