VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 28 ŞUBAT SALI

28 Şubat 2017

.......................

1-Mudurnu İlçesi Cuma köyü halkından Merhum Hacı Mehmet KORKMAZ'ın eşi, Durmuş KURKMAZ ve Münire ŞENOL'un anneleri, Sedat ŞENOL'un kayınvalidesi; Hatice KORKMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Cuma köyünde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben İlçesi Gökhaliller köyü halkından, Emine KEKLİKCİ'nin eşi, Mustafa, Mehmet KEKLİKCİ'nin babaları, Ayşe ve Lütfiye KEKLİKCİ'nin kayınpederi, Feryal, Özden, Nermin, Figen, Erdal ve Caner KEKLİKCİ'nin dedeleri; İsmail KEKLİKCİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Gökhaliller Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Tarakçı köyü halkından Merhum Abdulkerim ÖNAL'ın eşi, Ayhan, Burhan ÖNAL, Şerif ATALAY ve Şeref AYDIN'ın anneleri, Alim ATALAY ve İsmail AYDIN'ın kayınvalidesi; Fatma ÖNAL Hak'kın rahmetine kavumuştur. Cenazesi bugün Tarakçı Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Topardıç köyü halkından, Hatice TUNCER'in eşi, Ayşe BAYRAK ve Hızır TUNCER'in babaları, İbrahim, Sadullah BAYRAK,Zafer ve Savaş TUNCER'in dedeleri; Hüseyin TUNCER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aktaş Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.