VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN ÇARPICI FETÖ AÇIKLAMASI

27 Şubat 2017

..................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “FETÖ tutuklularının referandum sürecini etkileyeceğini düşünmüyorum” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınanların veya tutuklananların referandum sürecini etkileyip etkilemeyeceği konusunda açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Kimse mağdur edebiyatı yapmasın. Bu mağdur edebiyatı yapmaya kalkan bir defe bizim içimizde hiç kimse olmaz. Bir süreç işliyor, bu süreçte yanlışlıklar olabilir. Ülkenin kurulduğu günden bu güne kadar görmüş olduğu en haince ve en kalleşçe yapılan kalkışma yapıldı. Bunu bir defa masaya koymak gerekir. Bunlar bu referandum sürecini ne kadar etkiler? Hiçbir şekilde etkilemez. Niçin etkilemez? Çünkü biz 7 Haziran seçimlerine giderken bunlar ile karşılaştık zaten. Ve dolayısı ile 1 Kasım seçimlerinde bu hainlerin, bu kalleşlerin ne kadar etkili olabildiklerini Türkiye genelinde de görmüş olduk” diye konuştu.

“İYİ NİYETLİ İNSANLAR OLABİLİR”

“Bu terör örgütünün içerisinde iyi niyetle gitmiş kardeşlerimiz olabilir, ama hiçbir tanesi onların dediklerine uymadı. Bunların para babaları, bunların ağa babaları ki onların birçoğu kaçtı. Burada olanlar gözaltına alındılar, şu an tutuklular. Ben bu tutukluların bu süreci etkileyeceğini asla düşünmüyorum. O konuda rahatız.” 

2 yorum yapılmış
  • Misafir
    28 Şubat 2017 • 08:19
    İfadeleri çelişkilerle dolu; hem mağdur yok diyeceksin hem de yanlışlıklar yapılmış olabilir diyeceksin. Yanlış yapılanlar mağdur değil mi? Mağdur olması için AKP li mi olması lazım. Kriteriniz ne?
  • ylmaz
    1 Mart 2017 • 08:47
    OLMDI BAŞKAN. HEM TERÖR ÖRGÜTÜ DİYECEKSİN HEMDE İYİ NİYETLİ KİŞİLER DİYECEKSİN.ADI ÜSTÜNDE TERÖR ÖRGÜTÜ,TERÖR TERÖRDÜR. TERÖRİST TERÖRİSTTİR.BUNA BAŞKA ANLAM YÜKLENEMEZ.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.