VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 27 ŞUBAT PAZARTESİ

27 Şubat 2017

.......................

1-Gerede İlçesi Bahçedere köyünden , Durmuş Orhan'ın eşi, Durmuş Ali Aydın, Mustafa Orhan, Mehmet Orhan, ve İrfan Orhan'ın anneleri, Ahmet Kıymazarslan ve Bilal Muratoğlu'nun kayınvalideleri; Döndü ORHAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Bahçedere Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Mengen İlçesi Bürnük Köyünden Hacı Abdullah KUMRU’nun eşi, Mengen esnaflarından Asım ve Hüseyin ERDOĞAN’ın ablaları; Hanife KUMRU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bürnük Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Mengen İlçesi Çarşı Camii İmam Hatibi Eyüp Yörük Hoca’nın annesi; Zeliha YÖRÜK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Devrek Özbağı Kozlu Kadı Köyü Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Mengen İlçesi Rüknettin Köyü Osmankadılar Mahallesinden Şaban DEMİR’in babası; Mehmet Sabri DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Osmankadılar Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Tekke Dereköyü halkından merhum Mehmet ÇAKIROĞLU'nun eşi, Tekke dereköyü muhtarı Ahmet ÇAKIROĞLU ve Gülden AKKAN'ın annesi, Hülya, Güldane ve Yusuf ÇAKIROĞLU'nun babaanneleri, Nermin, Necla, Fatih AKKAN'ın anneannesi; Naciye ÇAKIROĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tekke Dereköyünde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Tekke Dereköyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

6-Beşkavaklar mahallesi halkından Bolu İmam Hatip Lisesi kurucu müdürü Merhum Ömer ŞENER'in eşi, Hacer ZORLU'nun annesi, Fahri ZORLU'nun kayınvalidesi, Musap Medeni ZORLU, Muhammet Muaz ZORLU ve Nurefşan ZORLU'nun anneanneleri, Huri KALAYCI ve Nezaket ÖZCAN'ın kardeşi; Fatma ŞENER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beşkavaklar Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy Mezarlığı'na defnedilecektir.

7-Kaynaşlı Dipsizgöl köyü halkından, Veysel, Mehmet ve Sabri AYKUT'un abileri, Hacer AYKUT'un eşi; Halil AYKUT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kaynaşlı Dipsizgöl Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

8-Sümer mahallesi halkından Bolunun eski esnaflarından Nail TAŞDEMİR'in eşi, Hasan, Halit, Nail, Ugur TAŞDEMİR'in anneleri; Cemile TAŞDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Mahallesi 2.Sümer Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

   9-Büyükcami mahallesi halkından Hakkı KAYACAN'ın eşi, Merhum Mustafa ve Melek YILMAZ'ın kızları, Selçuk, Haluk, Turgut KAYACAN ve Sema GÖKÇE'nin anneleri, Yasemin ve Nalan KAYACAN'ın kayınvalideleri Cafer GÖKÇE'nin kayınvalidesi, Ece, Esin, Aslıhan, Ceren, Can, Selin ve Müge'nin babaanneleri; Sakine KAYACAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bahcelievler mahallesi lale sokakdaki evinden alınarak Camlı Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonraaı Öksüz Tekke Camii'nin yanındaki mezarlığa defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.