VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAKICI GECE YARISI HASTANEYE KALDIRILDI

26 Şubat 2017

...................

Bolu F Tipi Cezaevinde yatan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, dün gece saatlerinde koğuşta solunum yetmezliği nedeniyle rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırıldı. Tansiyonu 19’a çıkan Çakıcı, 3 saat tedavi altında tutulurken, taburcu edilip tekrar cezaevine gönderildi. Çakıcı cezaevi aracına bindirilirken, "Devletimiz varolsun" dedi. 

Alaattin Çakıcı dün gece saatlerinde solunum yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle rahatsızlandı. Çakıcı, cezaevi aracıyla Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Çakıcı’nın hastaneye getirilmesi sırasında hastane yolunda ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.

HASTALIĞINI TETİKLİYOR

Çakıcı’nın yapılan muayenesinde halk dilinde kronik bronşit olarak da bilinen Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ile ilgili gerekli tedavi uygulandı. Yaklaşık 3 saat tedavi altında tutulan Çakıcı, taburcu edilip tekrar cezaevine gönderildi. Alaattin Çakıcı'nın avukatı Can Sevinç Bolu'nun nemli havasının müvekkilinin hastalıklarını tetiklediğini ve ilerlettiğini, ayrıca Bolu F tipi Cezaevi'nin yanında bulunun hazır beton fabrikasının yarattığı hava kirliliğinin hem Alaattin Çakıcı'nın sağlığını hem de oradaki binlerce asker polis sivil halk ve çocukların sağlığını kötü etkilediğini dile getirdi.

“BAKANLIK BİRŞEY YAPMIYOR”

Sevinç ayrıca, Devletin hastanelerinin vermiş olduğu kirli havada ve % 45 nem oranının üstünde yatamaz yazılı kurul raporlarına ve Bolu'da her hastaneye çıkışta doktorların nemli ve kirli havada tedavisinin mümkün olmadığını belirtmelerine rağmen Adalet Bakanlığı’nın bu konuda hiçbir şey yapmadığını belirtti. 

  • ÇAKICI GECE YARISI HASTANEYE KALDIRILDI
  • ÇAKICI GECE YARISI HASTANEYE KALDIRILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.