VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 25 ŞUBAT CUMARTESİ

25 Şubat 2017

....................

1-Gökçesu Kadılar köyü halkından (merhum)Hüseyin ve Kadiriye KOPRKMAZ'ın oğlu, Cihan ve Ebru KORKMAZ'ın babaları, Ali İhsan, Cevat KORKMAZ ve Ayşe ESÜK'ün kardeşleri, Havva KORKMAZ'ın eşi; Cevdet Korkmaz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kadılar köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Ağaçcılar köyü halkından (merhum) Mehmet DUMAN'ın oğlu, Ayhan, Murat ve Erhan DUMAN'ın kardeşi; Mustafa Duman hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Ağaçcılar köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Kıbrıscık ilçesi Alan borucak köyü halkından (merhum) Mehmet ve Hanife'nin kızları (merhum) Salih EREZ'in eşi, Sariye TEKİR, Rabiye BARIŞ ve Arif EREZ'in anneleri, İsmet TEKİR, Rahmi BARIŞ ve Zeynep EREZ'in kayınvalidesi; Zeliha Erez hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aıpağutbey camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Alpağutbey mezarlığına defnedilecektir.

4-Karacaağaç Mahallesi halkından, Hüseyin, Cengiz, Soner ve Ayşe ÇAVUŞOĞLU'nun babaları, İbrahim ve İsmail ÇAVUŞOĞLU'nunamcaları, Ayhan ve Davut KARA'nın dayıları; Kazım Çavuşoğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Karacaağaç mahalle camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası yukarı mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.