VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANNE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

23 Şubat 2017

.....................

Bolu’nun Mengen ilçesinde geçtiğimiz yıl Fatih Yılmazer’i bıçaklayarak öldüren Ergin Keleş 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Salonda hazır bulunan Fatih Yılmazer’in annesi cezayı az bulunca adliye önünde sinir krizleri geçirdi. Katile iyi hal indirimi uygulandı. 

  Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz yıl Bolu’nun Mengen ilçesi Türkbeyli Mahallesi’nde meydana geldi. TOKİ konutlarının müteahhidi Ergin Keleş, inşaatın su tesisatlarını yapan taşeron firmanın sahibi Fatih Yılmazer ile karşılaştı. Yılmazer, Ergin Keleş’ten borcunu ödemesini istedi. Tartışma kavgaya dönüşünce, Ergin Keleş, evli ve 24 yaşındaki Fatih Yılmazer’i göğsünden bıçakladı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Fatih Yılmazer, hayatını kaybetti. Keleş ise gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

“BENİM ACIMI KİMSE BİLEMEZ”

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘kasten öldürme’ suçundan yargılanan Ergin Keleş’in karar duruşması görüldü. Duruşmada Yılmazer ve Keleş’in aileleri de hazır bulunurken, mahkeme heyetinden söz alan anne İmran Yılmazer gözyaşları içinde, “bunlar sürekli kan akacak diyorlardı. Sonunda benim oğlumun kanını akıttılar. İdama gitmesini istiyorum. Benim acımı kimse bilemez” dedi.

 Fatih Yılmazer’in eşi Esra Yılmazer ise, “Biz çok zor şartlar altında birbirimizi severek evlendik. Kocam daha 24 yaşındaydı. 3 yıllık evliliğimiz bir gün eve gelen telefonla son buldu” diyerek hıçkırıklara boğuldu.

İYİ HAL İNDİRİMİ UYGUNLANDI

Mahkeme heyeti sanık ve müşteki avukatlarını da dinledikten sonra kararını açıkladı. Ergin Keleş’in meşru müdafaada bulunmadığını ve kasten adam öldürme suçunun sabit olduğuna kanaat getiren mahkeme heyeti önce müebbet hapis cezası verdi. Daha sonra ‘haksız tahrik’ ve ‘mahkemedeki iyi hali’ hükümlerini uygulayan mahkeme başkanı cezayı 10 yıl 10 aya indirdi.

ANNE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

  Kararın müebbet hapisten 10 yıl 10 ay hapis cezasına çevrilmesinin ardından Fatih Yılmazer’in annesi İmran Yılmazer salonda sinir krizleri geçirdi. Mahkeme salonundan Yılmazer’in ailesi tarafından zorlukla çıkarılan anne Yılmazer, adliye önünde de dakikalarca ‘bütün bir aileyi öldürdüler” diyerek ağladı.

 

6 yorum yapılmış
  • enol
    23 Şubat 2017 • 03:34
    Herzaman söylüyorum söyliyecemde. Türkiyede adalet yok bolu da hiç yok. Ben adamı dövdüm hemde sadece elimle bir kaç tokat ve bir iki yumruk la haklı olduğum halde bana beşyıl hapis cezası veren hakim ve savcılar. Bu adalet mi şimdi birde burada ölüm var verdiğiniz cezaya bak.
  • Ebruuu
    23 Şubat 2017 • 03:47
    Ahh kardesimmm ölümüne10 yıl verdiler bu Nasl acıdır yarabbim sebeb olan inşallah sürünürsun
  • Ufuk
    23 Şubat 2017 • 12:01
    Boludaki savcı ve hakimler malesef zayıf kalıyor davalarda
  • Merhaba
    23 Şubat 2017 • 14:40
    5 kişi adam doğuyor sunuz bu adalet Se 10 yıl 10 ay normaldir
  • kopuk
    23 Şubat 2017 • 23:18
    "ADÀLET MÜLKÜN TEMELİDİR" yani diyorki mülkün varsa adâlet de var
  • 2 Mart 2017 • 10:50
    Pisi pisine öldürüldü kamera kayıtlarında kasten olduğu gösteriliyor hala iyi hal indirimi diyorlar.allahim onlara bu acıyı yasatanlardan misli misline çıkarsın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.