VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O ŞAHIS SERBEST BIRAKILDI

21 Şubat 2017

.................

Bolu Yukarısoku Mahallesi’nde bulunan parkta 3 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargınlana ve “Ben parkta spor yapıp eve geldim. Taciz etmedim” diyerek kendini savunan 57 yaşındaki şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bolu Takip Gazetesi’nden Ebru Eyvaoğlu’nun haberine göre,  Yukarısoku Mahallesinde bulunan bir parkta yaşları 10 ile 13 arasında değişen 3 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 57 yaşındaki M.Y. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çocuklar cinsel organını gösterdiğini söylemişlerdi

Zanlı M.Y. iddiaları reddederek Yukarı Soku Mahallesi’nde bulunan parkta spor yaptıktan sonra eve döndüğünü, çocukları hiç görmediğini söylemişti. Çocuklar ise salıncakta sallanırken şahsın kendilerine doğru dönerek, cinsel organını gösterdiğini, bunun dışında kendilerine dokunmadığını iddia etmişlerdi.

Serbest kaldı

M.Y.’nin sağlık raporunda akıl zayıflığı olduğu ve alabileceği ceza ile hapiste geçirdiği süre arasında adil bir orantı olması için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi. M.Y. için Adli Tıp Kurumundan yeniden bir sağlık raporunun alınması için duruşma 30 Mayıs 2017 tarihine ertelendi.

4 yorum yapılmış
  • nevim
    21 Şubat 2017 • 23:05
    neden serbest kalıyorki madem akıl sağlığı yerinde değil yatırın akıl hastahanesine o zaman
  • Hasanbahsi
    22 Şubat 2017 • 00:01
    Belediye sağolsun heryere park yapıyor ama güvenliğini sağlanıyor adam akıllı aydınlatmasını yapmıyor sonra bu parklar insanlara huzur veren alan olmaktan çıkıyor otcusu hapcisi sarhoşu sapığı yiyiseni koklasani hepsi buralarda takin birer güvenlik kamerası ondan sonra bakın böyle olaylar oluyormu cesareta bak deyyus takı parkın ortasında yaptığına bakın ülke suç ülkesi oldu ama adalet yok bir an önce bu parklar kontrol altına alınmalı yoksa ki daha feci sonu
  • Bolulu
    22 Şubat 2017 • 00:05
    Kültür Mahallesi'nde bulunan evimizin yanına çok güzel bir park yapıldı tam kanalın altına mezarlıkların yanına lütfen gazete yetkilileri gelsinler bu parkın halini bı ceksinler ve haber yapsınlar masalar sandalyeler çöp kutulari hepsi yakılmış gece sarhoşlar tarafından ısınmak için ayıptır yazıktır günahtır verdiğimiz vergilere sahip çıkalım buralar güvenlik altına alalım kamu malı bunlar çok ciddi cezaları var kamera takilsin buralara ya o adam tec
  • Ahmetbier
    22 Şubat 2017 • 00:07
    Tecavüz etseydi o herif kim oderdi bu çocukların vebalini
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.