VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 PARTİ HAYIR OYU İÇİN TOPLANDI

21 Şubat 2017

.......................

Bolu’da CHP, Demokrat Parti, Vatan Partisi referandumda “Hayır” için birlikte basın açıklaması düzenlediler. Demokrat Parti Bolu İl Başkanı Şükrü Kargun, Vatan Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Kesmen, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan CHP Bolu İl Başkanlığı’nda bir toplantı yaptı.

Anayasa değişikliğine karşı sandıkta ‘Hayır’ diyecek olan partiler olarak bir araya geldiklerini ve Saadet Partisi ile ‘Hayır’ diyen MHP’liler de görüşüleceğini söyleyen siyasiler 17 Nisan’a kadar parti rozet ve bayraklarını bir kenara koyup, vatan için birlikte mücadele vereceklerini belirttiler.

“DP’NİN UYUYAN HÜCRELERİ HAREKETE GEÇİRİLECEK”

Bolu’da 850 sandık kurulacağını söyleyen Milletvekili Tanju Özcan, bu birlikteliğin sandıklara sahip çıkmada çok faydalı olacağını söyledi. İlçe ve köylerde özellikle Demokrat Parti’nin uyuyan hücreleri olduğuna değinen Özcan, referandum çalışmalarında bu hücrelerin harekete geçirilebileceğini belirtti. Partilerin bir araya gelmesiyle sandıkların daha güvende olacağını savunan Özcan, her sandığa bir sandık görevlisi verilebileceğini ifade etti.

3 yorum yapılmış
  • ern
    21 Şubat 2017 • 03:06
    Tanju özcan iyi bir lider.Halkın nabzını çok iyi tutar ve halktan yana olur
  • muro
    22 Şubat 2017 • 02:24
    Hdpve saadette var onlar eksik kalmış masada
  • Huseyin
    22 Şubat 2017 • 14:17
    Önemli olan kararsız kalan kesimin davranisi olacak. Secimin sonucu önemli degil önemli olan secim öncesinde ve sonrasında istikrarsız ortamların yaratılmamasıdır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.