VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAKANLIKTAN RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

20 Şubat 2017

.......................

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Bolu-Eskişehir arasında hızlı tren hattına yönelik bir çalışma bulunmadığını açıkladı. Açıklamada, “Bolu-Eskişehir arasında hızlı tren hattına yönelik bir çalışma bulunmamaktadır” denilirken,  bahsedilen konunun karayolu olduğu vurgulandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Bakan Ahmet Arslan'ın "Sarıcakaya Yolu ile Eskişehir'in Bolu'ya bölünmüş yol ile bağlanacağına" ilişkin açıklamasının bazı basın yayın kuruluşlarınca "Bolu'nun hızlı tren hattı ile bağlanacağı" şeklinde yorumlandığını belirterek, söz konusu habere ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

“BOLU VE ESKİŞEHİR HATTINDA HIZLI TREN ÇALIŞMASI YOK”

Bakan Arslan'ın 19 Şubat 2017 tarihinde Eskişehir Valiliğinde yaptığı açıklamada Eskişehir'e yönelik ulaştırma yatırımlarını anlattığı, söz konusu açıklamada Bakan Arslan'ın Eskişehir'in hızlı tren hattı ile Afyonkarahisar üzerinden Antalya'ya bağlanmasıyla ilgili çalışmanın yapıldığını bildirdiği ifade edildi. Açıklamada, "Bakan Arslan, daha sonra Sarıcakaya Yolu ile ilgili çalışmaları anlatarak, 'Onun da ihalesini yaptık. Yaklaşık 25 kilometrelik kısmı bölünmüş yol olacak. Yaklaşık 55 milyon liralık bir proje. Sarıcakaya Yolu, Göynük üzerinden Bolu'ya bağlanacak. Göynük gibi bir turizm merkezinin Eskişehir gibi önemli bir merkeze, oradan da Bolu'ya bağlanması çok önemli. Bu projeyle de bu koridoru birbirine bağlayacağız' açıklamasını yapmıştır. Bolu-Eskişehir arasında hızlı tren hattına yönelik bir çalışma bulunmamaktadır" denildi.

6 yorum yapılmış
  • Vatanda14
    20 Şubat 2017 • 09:01
    Desenize ilçe 3 e bölündü.birazı istanbula birazı ankaraya birazıda eskişehire bağlanacak.Sakaryayı unutmayalım Birazda ona kalsın.
  • Bolulu
    20 Şubat 2017 • 09:03
    Yalnız Göynük Bolu ya 96 km Sakarya 110 km ben ne anladım öyle hızlı trenin Bolu dan geçmesinden sevgili vekiller yapsın bı numarada görelim Bolu yu ucuracak bı projeye imza atsinlar marka şehir yapacak bı proje halk aş bekliyor iş bekliyor ama yok Bolu da
  • sebeneskiehir
    20 Şubat 2017 • 13:40
    seben eskişehire daha yakın nallıhan üzerinden 160 km oluyor bolu eskişehir mesafesi ... mantık olarak bolu seben nallıhan mihalgazi eskişehir yolu yapılması normal olan değil mi?
  • Melungeon
    20 Şubat 2017 • 15:44
    Bizim vekili bırak bakan yardımcıları Değil bakanımız olsa yine bir halt yapamaz.bolunun adamımı iş yapmaz..Düzce'den bakan yardımcısı olsa ne iş yapar.
  • Nirvana
    21 Şubat 2017 • 23:15
    Boludağından Çaydurta , Merkezden Karacasuya METRO yapın başka bişey demiyorum. Bırakın Treni sadece Raylı taşımacılığı Boluya yapın başka bişey istemiyorum
  • MehmetYACIstanbul
    8 Nisan 2017 • 17:04
    Bolu-Göynük-Sarıcakaya-Eskişehir otoyol yapımı HARİKA bir proje.Aynı güzergahtan paralel şekilde Yapılacak demiryolu tüm bölgeyi uçurur.Filyos projesi bir anlam kazanır.Karadeniz - Akdeniz birbirine "DİKEY" otoyol ve demiryolu birlikte yapılırsa bir anlamı olur.Filyos limanı Adana veya Mersin limanı.Sayın bakan ne demek istediğimi anlıyormuşum.Batı Karadeniz-İç Anadolu-Akdeniz. Sayın Erdoğan' a bunu fısıldayacak bir müslüman çıkarherhalde..Ya ALLAH..!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.