VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEŞİKTAŞ TESİSLER İÇİN HIZ VERDİ

20 Şubat 2017

.................

Beşiktaş Kulübü’nün Gerede’de kuracağı tesis için tadilat çalışmaları başlıyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Beşiktaş Spor Kulübü’nün yetkilileriyle sık sık görüşüyoruz, işimizi birinci elden takip ediyoruz” dedi.

Beşiktaş Spor Kulübü görevlileri 20 yıllığına kiralanan Esentepe Otel’de incelemeler de bulunmak üzere Gerede’ye geldi. Belediye Fen İşleri Mimarı Banu Karagülmez ve İnşaat Mühendisi Metin Çelikbaş ile Beşiktaş Spor Kulübü’nün oteli işletecek olan firma yetkilileri otelde incelemeler de bulundu.

HAVALARIN ISINMASI BEKLENİYOR

Firma yetkilileri yapılacak tesise bağlı olarak hizmet verecek olan otelde yaptıkları incelemelerin ardından planını yapmak üzere otelin tadilat yapılacak binası ve çevresinin son durumunu analiz ettiler. Yetkililer yaptığı açıklamada, “Gerede için bir fırsat olacak otelin iç ve dış tadilat çalışmaları havaların ısınması ve inşaat sezonu ile birlikte başlayacak” dedi.

BAŞKAN ALLAR YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Belediye Başkanı Mustafa Allar ise yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Spor Kulübü’nün yetkilileriyle sık sık görüşüyoruz, işimizi birinci elden takip ediyoruz. İnşallah bu yaz sezonunda otelin tadilat işlerine başlanacak. Bu kapsamda Beşiktaş’ın ilçemize üs kurması noktasında büyük emekleri geçen başta Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü ve HSYK Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Yılmaz’a, tüm oda başkanlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • Kemal
    20 Şubat 2017 • 23:37
    Otel kapanalı bir sene olmuş, daha yeni mi incelemelerde bulunuluyor? Oteli işletecek firma yetkilileri ne demek? Oteli Beşiktaş Sportif A.Ş. işletmeyecek mi? 6 aylık süreye ne oldu?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.