VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HIZLI TREN HABERİNİN GERÇEĞİ

20 Şubat 2017

..................

Yüksek hızlı trenin Bolu’dan geçeceği yönünde basın yayın organlarında çıkan haberlerin yanlış anlaşıldığı ve Eskişehir ile Göynük arasında yolun karayolu olarak bağlanacağı ifade edildi. Ulaştırma Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın açıklamalarının yanlış anlaşıldığı belirtildi. 

BASIN YAYIN ORGANLARINDA ÇIKAN HABER

Bir takım etkinlik ve ziyaretler gerçekleştirmek üzere Eskişehir’e gelen Bakan Arslan, Eskişehir’in önemli bir kavşak noktası olduğuna dikkat çekerek, “Doğu-Batı aksında önemli bir kavşak noktası aslında ama bununla da yetinmiyoruz, kuzey-güney aksında da önemli duruma gelsin istiyoruz. Memnuniyetle görüyoruz ki, milyonlara varan insanımız Yüksek Hızlı Tren ile yolculuk yapar hale geldi. Eskişehir, Bilecik, Kocaeli, İstanbul’u birbirine bağladık ama bununla yetinmeyeceğiz. Eskişehir’in Afyonkarahisar üzerinden Antalya’ya yani Akdeniz’e bağlanması da önemsediğimiz bir koridor. İnşallah onun da gereğini yapacağız” dedi.  

"ESKİŞEHİR BOLU’YA BAĞLANACAK" SÖZLERİYLE KARAYOLUNDAN BAHSETTİ

Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesi yolunun ihalesinin yapıldığına dikkat çeken Bakan Arslan, konuşmasının devamında şunları söyledi:  “O güzergahta bildiğim kadarıyla termal turizm de var. Oranın da ihalesini yaptık. Yaklaşık 25 kilometrelik kısmı bölünmüş yol olacak. Hepsi sıcak asfalt olacak. Ortalama 55 milyonluk bir işti. Orayı ayrıca Göynük üzerinden Bolu’ya bağlayacak kısmını yapacağız. Göynük gibi turizm merkezinin Eskişehir gibi bir yere bağlanması ve oradan da Bolu’ya bağlanması önemsediğimiz bir koridordu. O koridorumuzu da ağımıza alacağız. Bu müjdeyi de Eskişehirlilere vermiş olalım.”

3 yorum yapılmış
  • Hhg
    20 Şubat 2017 • 02:20
    Hah şöyle doğru yola gel
  • Sebenli
    20 Şubat 2017 • 01:31
    Memleket için iyi bir proje hayırlı olur İnşaALLAH
  • guneyceli
    20 Şubat 2017 • 09:43
    çok sevindim hayırlı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.