VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ELLERİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK....

17 Şubat 2017

..........................

Bolulu kadınların Doğu'da ağır kış şartlarında görev yapan polis ve askerler için ördüğü 10 bin çorap, bere, eldiven ve atkı, gönderilmek üzere AK Parti Bolu İl Başkanlığına getirildi.

AK Parti  Bolu Kadın Kollarınca yaklaşık 1,5 ay önce "Dualarla örüyoruz, askerimize zırh, kalkan olsun" sloganıyla başlatılan Sevgi Yolu Projesi kapsamında hazırlanan el işi atkı, bere, eldiven ve çoraplar,  AK Parti İl Başkanlığında toplandı. Burada  AK Parti İl Kadın Kolları üyelerince paketlenen ürünlerin arasına kadınlar ve çocukları tarafından yazılan notlar da konuldu.

“VATAN MİLLET SEVGİMİZ ÇOK FARKLI”

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, emek veren Bolulu kadınlara teşekkür ederek "Bizim analarımız dün, bugün ve yarın da evladını askere gönderirken 'Oğlum git. Ölürsen şehit olursun. Kalırsan gazi olursun.' diyen milletin mensubuyuz. Bizim milletimizin, vatan, millet, asker ve polis sevgisinin çok farklı olduğunu düşünüyoruz. Bunun örneğini de burada görüyoruz." dedi.

 Doğanay, örülen atkı, bere, eldiven ve çoraplardan birer takımın da  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan  Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar'a gönderileceğini ifade etti.

“50 YAŞINDA GÖZLERİ AZ GÖREN KADIN DA VAR”

AK Parti  Bolu Kadın Kolları Başkanı  Arzu Aydın ise 1,5 ay önce kampanya kapsamında 5 bin civarında ürünün ortaya çıkacağını tahmin ettiklerini anlatarak "Ancak bugün  Bolu'da 10 binin üzerinde bir atkı, bere, eldiven ve çoraba ulaştık. Allah'ın izniyle bunların tamamını askerimize, polisimize göndereceğiz. Bayan polislerimize ayrı ördük. 50 yaşında gözleri az gördüğü halde bunu ören bir anne de var. Nota yazmış, '70 yaşındayım. Felçliyim ama yattığım yerden örüyorum.' diyen anne de var. 'Ben küçük bir kız çocuğuyum ama elimden geldiği kadar ördüm.' diyen küçücük yavrularımız da var. Bu şunu gösteriyor. Kimse ama kimse Türk milletinin askerine, polisine ve vatanına olan sevgisini sınamaya kalkmasın."

Aydın, kendilerine teslim edilen ürünlerin pazartesi ya da salı günü emniyet müdürlüğü ile tugay komutanlığı yetkililerine teslim edileceğini kaydetti.

  • ELLERİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK....
  • ELLERİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK....
  • ELLERİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK....
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.