VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AİLE BOYU SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

17 Şubat 2017

.......................

Bolu’da 83 yaşındaki kadına tecavüz ettikten sonra öldüren 18 yaşındaki Lütfü Mesut Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay Türkiye gündeminde büyük yakın uyandırdı. Lütfü Mesut Ç.’nin 2 abisinin de cezaevinde olduğu, Murat isimli abisinin küçük yaşta kıza cinsel tacizden, diğer abisi Mutlu Ç.’nin de uyuşturucu satmak suçundan cezaevinde olduğu öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl Şubat ayında gerçekleşti. İddiaya göre, Alpağut Mahallesi’nde yaşayan 18 yaşındaki Lütfü Mesut Ç. uyuşturucu madde kullandıktan sonra aynı mahallede yaşayan komşusu Hatice U.’nun evine gitti. Yaşlı kadına yardım etmek bahanesiyle evine giren Lütfü Mesut Ç., yaşlı kadını etkisiz hale getirerek cinsel istismarda bulunduktan sonra boğarak öldürdü. İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği polisleri tarafından yapılan çalışma sonrasında yaklaşık 1 yıl sonra Hatice U.’nun üzerinde bulunan sperm örneklerinden yola çıkılarak Lütfü Mesut Ç.’ye ulaşıldı. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 18 yaşındaki Lütfü Mesut Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AİLE BOYU SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

Alpagut Mahallesi’nde yaşlı kadına tecavüz edip öldürmekle suçlanan Lütfü Mesut Ç’nin ağabeylerinin de adeta bir suç makinası olduğu ortaya çıktı. Mesut Ç.’nin Murat Ç. adındaki abisinin küçük yaşta kıza cinsel tacizden diğer abisi Mutlu Ç.’nin de uyuşturucu satıp kullanmak suçlarından cezaevinde olduğu öğrenildi.

SOYULAN EVDEN PARMAK İZLERİ ÇIKTI

Öte yandan, geçtiğimiz yıl Alpağut Mahallesinde N.T’ye ait evde hırsızlık olayı yaşanmış ve 60 bin TL değerinde ziynet eşyası çalınmıştı. O dönem evden alınan parmak izlerinin de 83 yaşındaki kadına tecavüz edip öldüren Lütfü Mesut Ç.’ye ait olduğu tespit edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.