VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FIRAT ÇAKIROĞLU DUALARLA ANILACAK

17 Şubat 2017

....................

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, 2015 yılında PKK'lı hainler tarafından İzmir’de şehit edilen  Fırat Çakıroğlu için 20 Şubat Pazartesi günü saat 11:30’da AİBÜ Pembe Salon’da anma etkinliği yapacaklarını belirtti.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül tarafından yapılan açıklamada anma etkinliği hakkında bilgiler verildi. Akgül, “20 Şubat 2015 tarihinde İzmir'de hain, kahpe PKK örgüt üyeleri tarafından katledilen Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi kampüs Başkanımız Rahmetli Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun anısına Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak 20 Şubat Pazartesi günü Abant İzzet Baysal Üniversitesi Pembe salonda saat 11:30’da anma etkinliğimiz olacaktır.” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZİ HATIRLAMAKTAN VE HATIRLATMAKTAN ONUR DUYARIZ”

İsmail Akgül, açıklamasında oturdukları koltukların şehit kanlarıyla sulanmış olduğunu belirterek, “Vatanın yegane bekası için mücadele uğruna kan ve can veren nice Ülkücü Şehitlerimizin olduğunu ve her fırsatta şehitlerimizi hatırlamaktan, hatırlatmaktan Onur duyduğumuzun bilinmesini isteriz. Biz güller ile donatılmış değil Şehit kanları ile sulanmış koltuklarda oturmaktayız. Tek beklentisi vatan olan nice üniversite, lise öğrencisi arkadaşlarımızın her daim yanlarında olduğumuzu onlar için kendi canımızı seve seve vereceğimizden hiç şüpheleri olmasın. Vatanımıza ve milletimize kem gözler ile bakacak olan gözleri kör edecek, Gönüllerinden her daim korkuyu eksik etmeyeceğiz. Lakin korkunun da ecele asla faydası olmayacağını, şehitlerimizin hesabını sormaktan mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğimizin bilinmesini Yüce Türk Milletine saygı ve sevgilerim ile arz ederim” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.