VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'IN DUYGU DOLU ANLARI

16 Şubat 2017

.................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, çeşitli sağlık sorunları bulunan 6 kişiyi evlerinde ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, yıllardır hasta annesine ve dayısına tek başına bakan 61 yaşındaki Nilgün Kocaslan Gürbüz’ün hikayesini öğrenen Yılmaz, “Sen yalnız değilsin, biz varız” dedi. Başkan ziyarette duygu dolu anlar yaşadı...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, düzenli olarak gerçekleştirdiği hasta ziyaretlerinde alzheimer hastası 84 yaşındaki Sabahat Sürücü ile 4 yaşından beri sara hastalığı ile mücadele eden, aynı zamanda da koah hastası olan 77 yaşındaki Saim Sürücü’nün evine gitti.

“CENNETLİKSİN”

Annesi ve dayısına yıllardır tek başına bakan Nilgün Kocaslan Gürbüz'ün hikayesini ve taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz anlatılanlar karşısında duygu dolu anlar yaşarken, fedakar kadını “Şuan sen 2 hastaya baktığından dolayı cennetliksin” sözleriyle teselli etti.

“TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Gürbüz’ün dayısı için aldığı ilaçlardan ve bakım konusunda yaşadığı zorluklardan bahsetmesi üzerine Yılmaz, artık kimsenin yalnız olmadığını, devletin tüm kurumları ile vatandaşının yanında olduğunu belirterek, “Sen yalnız değilsin, biz varız. Biz tüm sorunlarını çözeceğiz. Ne derdin varsa Halkla ilişkiler personeli Ayten hanımla halledeceksin. Problem olduğu zaman da beni arayacaksın” dedi. Nilgün Kocaslan Gürbüz ise Yılmaz’ın bu sözleri üzerine göz yaşları içinde “Allah sizlerden razı olsun” şeklinde karşılık verdi.

  • BAŞKAN YILMAZ'IN DUYGU DOLU ANLARI
  • BAŞKAN YILMAZ'IN DUYGU DOLU ANLARI
  • BAŞKAN YILMAZ'IN DUYGU DOLU ANLARI
  • BAŞKAN YILMAZ'IN DUYGU DOLU ANLARI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.