VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS KENTTE KUŞ UÇURTMUYOR

15 Şubat 2017

......................

Terör örgütü PKK’nın lideri Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının 18. yılında Bolu’da güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartılırken, D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde Polis Özel Hareket polislerinin de katıldığı güvenlik uygulaması yapıldı.

 15 Şubat 1999 yılında PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın Kenya’da yakalanarak Türkiye’ye getirilişinin 18. yılında Bolu’da güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Polis Özel Harekat ekiplerinin uzun süredir görev yaptığı Bolu’da, son günlerde arka arkaya yapılan terör operasyonlarının ardından şehrin önemli noktalarında kontrol noktaları oluşturuldu. 

ARAÇLAR TEK TEK DURDURULDU

Ankara ve İstanbul arasında en önemli geçiş güzergahı olan Bolu Dağı’nın D-1OO karayolu Dağkent mevkiinde Polis Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle, İl Emniyet Müdürlüğü KOM, trafik ve asayiş ekiplerinin görev aldığı uygulamada araçlar tek tek durdurularak arama yapıldı. Bolu’da alınan güvenlik tedbirleri çerçevesinde, emniyet müdürlüğü, valilik, adliye ve orduevi çevresindeki bütün yollar trafiğe kapatılmıştı.

  • POLİS KENTTE KUŞ UÇURTMUYOR
  • POLİS KENTTE KUŞ UÇURTMUYOR
  • POLİS KENTTE KUŞ UÇURTMUYOR
  • POLİS KENTTE KUŞ UÇURTMUYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.