VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI UMUT DAĞITTI...

15 Şubat 2017

........................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Hoca değiştirmek çözüm değil. Biz doğrunun yanındayız. Hocamızla görüşüyoruz. Hocayı gönderdin kimi alacaksın. Ben halen 1 ve 2 şansımızın devam ettiğine inanıyorum” dedi.

Köroğlu Televizyonu’nda yayınlanan “Serbest Vuruş” programında Mustafa Özkan ve İlhan Özdemir’in sorularını yanıtlayan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Teknik Direktör Fuat Çapa’yla ilgili soruları yanıtladı. Çarıkçı, “Biz hocamızla iyi niyetle yola çıktık. Hocamız çok düzgün bir insan. Takımı çalıştırması, vizyonu baktığımız zaman sahadaki antrenman şekli hakikaten çok orjin bir hoca. Türkiye’deki futbolcular, teknik direktörü dediklerini uygulayamıyor. Bu birazda zaman istiyor. Hoca değiştirmek çözüm değil.   Biz doğrunun yanındayız. Hocamızla görüşüyoruz. Hocayı gönderdin kimi alacaksın. Hep değişik olaylar. Boluspor, hocamızda burada bakar durumu değerlendirir. Çünkü çok doğru bir kişilik. Ona göre zaman her şeyin ilacı. Biz iyi düşünmek zorundayız. Öncelikli bu maçı almak için, her şeyi yapacağız. Bu anlamda biz Fuat hocayı destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“1 VE 2 ŞANSIMIZIN DEVAM ETTİĞİNE İNANIYORUM”

“Her takımın bir düşüş zamanı olur. Boluspor bu düşüşü yaşıyor. Ama ben şuna taraftarın inanmasını bekliyorum. Artık bu işin sonuna geldik. Birazda morale ihtiyaç var. Bu düşüşten dolayı da futbolcular demoralize oluyor. Eğer biz bunu atlatırsak, beklediğimiz o seri galibiyetleri alacağız. Taraftarımızdan özellikle ben bu hafta rica ediyorum. Bu takıma güvensinler. Eğer biz Ümraniye maçını inşallah alacağız. Boluspor’da o özlediğimiz Göztepe maçı gibi maçları Boluspor oynayacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Hala Necip Çarıkcı olarak, 1–2 şansımızın devam ettiğine inanıyorum. Olmazsa ilk 6 diyorum. O konuda da bizim kendi güvenimiz var. Yönetim kuruluyla da hem fikiriz. Tek istediğimiz bir morale ihtiyacımız var. Özellikle bu hafta bizim için kader haftası. Taraftarımızda, basınımızda yanımızda olsun.”

2 yorum yapılmış
  • Abidinmelek
    15 Şubat 2017 • 10:01
    Oldu seneye dedikleriniz olur belki nezaman hamsi kavağa.çıkınca ah ah kendinizi kandırdınız bari bize uydurmayın bunları
  • Bolu
    17 Şubat 2017 • 06:12
    Başkan Haklı,Daha çok Maç var.Üç Puanlı Sistem'de ilk iki Neden olmasın,Boluspor Adeta Kolej Takımı Gibi.Süper Futbolcuları var.Jansan,Sauza,Umutmeraş,Yusuf,Diarra,Peopene,Guido Koçer,Özgür İleri,Bunlar her maç saha'da olmalı,Üç Puan Garanti.Hoç Hermaç Başka Kadro çıkarıyor,Sakıncalı.Takımın bir iskelet Kadrosu olmalı.1970-1971 1 Lig Şampiyonluğun'da bu Böyleydi.Diarra,Peopene,Bolu Kaplıcalarına,Şifalıdır,Turizim Elçileridir,Havuzlar'da Y
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.