VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 13 ŞUBAT PAZARTESİ

13 Şubat 2017

.....................

1-Merhum Hatice ve Hüseyin Kavarna'nın oğlu, Ali Kavarna ve Aliye Babaç'ın kardeşleri, Tamer ve Elif Kavarna'nın babaları, Naci Ergün'ün yeğeni, Kıvanç Kavarna'nın dedesi, merhum Samahat Kavarna'nın eşi; Ahmet Talat KAVARNA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

2-Bolu'nun eski keresteci esnaflarından, Seyit Mahallesi halkından Merhum Hacı Abdurrahman Keşcioğlu'nun eşi, Sami ve Hüseyin Keşcioğlu'nun anneleri; Hacı Hatice KEŞCİOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seyit Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Seyit Mahallesi Avşar Mezarlığı'na defnedilecektir.  Not:Namazdan önce Mevlid-i Şerif okutulacaktır. 

3-Gerede İlçesi Güneydemirciler Köyünden, Osman ve Uğur Öztürk'ün babaları, Ali Bayraktar'ın kayınpederi, Merhum haydar Öztürk'ün abisi; İsmail ÖZTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.