VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

19 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

13 Şubat 2017

........................

Bolu’da meydana gelen kazada, elektrik direğine çarparak hurdaya dönen araçta bulunan 19 yaşındaki Zekai Taşdelen hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Çıkınlar Mahallesi Gölcük Bulvarı'nda meydana geldi. Şehir merkezine seyir halinde olan 61 AV 439 plakalı araç sürücüsü Ercan Gençer, aracın kontrolünü kaybederek bölünmüş yolun ortasındaki elektrik direğine çarptı.  Araçta bulunan Ercan Gençer ve Zekai Taşdelen çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta sıkıştı. Aynı istikamette seyir halinde olan diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 Acil ve Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri geldi.

19 yaşındaki genç kurtarılamadı

Araçta sıkışan Ercan Gençer ve Zekai Taşdelen itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmayla kurtarıldı. Kazadan yaralı olarak kurtulan şahıslar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi'ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan 19 yaşındaki Zekai Taşdelen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, sürücü Ercan Gençer'in ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

  • 19 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
  • 19 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.