VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

USTA GAZETECİDEN ÇARPICI SÖZLER

12 Şubat 2017

...................

Bolu Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Aydın, Facebook hesabından çok ciddi ifadelerin yer aldığı bir paylaşımda bulundu. Usta Gazeteci Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz gecesi gerçekleştirmek istediği ülkeyi işgal girişimine sevinerek bazı kişilerin tebrikleri kabul ettiği ve kutlamalar yaptıklarını söyledi. 

İşte Hakan Aydın'ın büyük merak uyandıran o yazısı;

“KUYTU KÖŞELERDE SAKLANIYORLARDI”

“Vereceği oyu muhtemelen sandık başında vicdanıyla atacak olan bir seçmenim. Ancak 'Yok Cumhuriyet elden gidiyor', 'Atatürk'ün devrimlerini yıkacaklar', 'Diktatörlük geliyor', 'Demokrasi elden gidiyor' diyenleri görünce sinirleniyorum!. Sinirleniyorum çünkü çok kısa bir süre önce bu tehditlerin hepsini darbe sürecinde yaşarken, bunlar kuytu köşelere saklandı."

“UTANMADAN GÖBEK ATANLAR”

"Ellerini ovuşturup, kendilerinden zannettikleri darbecilerin başarmasını istediler. Nerden mi biliyorum? Açtırmayın kutuyu söyletmeyin Bolu'dan isimleri. Tebrikleri kabul edip, utanmadan göbek attılar! (istisnai yurtsever, vatan severler kastımız değildir)Baktılar darbeyi Fetö'nün ibneleri yapıyor, bu sefer 'Böyle darbe mi olur' dediler. (Tabi biz darbe nasıl olur bilmeyiz. Çünkü biz 'Yukarda mehter çalarken, aşağıda tırnakları çekilenlerdendik)"

“CUMHURİYETE SAHİP ÇIKMADILAR”

“Demokrasi, devrimleriyle birlikte yıkılmak istenirken bunlar ortada yoktu, günlerce gözükmediler. Hatta Fetö'cüler bile meydanlarda fotoğraf paylaşarak kendilerini saklamaya çalışırken, Cumhuriyete sahip çıkmadılar.Neyse köşe yazısı gibi oldu. Anladınız siz onu. Maddeleri okuyor ve özellikle hukukçuları dinliyorum. Sizde öyle yapın. Dün ..t korkusuna ülkesine sahip çıkmayanların sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Önce aklınızı kullanın, sonra vicdanınızla oyunuzu verin. Saygılar...”

1 yorum yapılmış
  • Zeki
    12 Şubat 2017 • 13:12
    Aynen katılıyorum Hakan kardeşimiz doğru yazmış bizler meydanlara koşarken gözlerimiz onları aradı bizlerin peşinden sırıtışlarını halen görüyorum gibiyim heyhat ne yazikkı herşey kursaklarında kaldı koşarak ATM lere siralara girdiler.beklediler asker darbeyi yapacak bunlara teslim edicek ama begenmedikleri koyunlar onlara güzel bir oyun oynadılar halkım darbecilere ve destekçilerine gereken cevabı verdi şehitler ölmez vatan bölünmez herşey vatan için.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.