VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN EVET-HAYIR AÇIKLAMASI

12 Şubat 2017

.................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Evet diyende bizim için Türkiye Cumhuriyeti onurlu bir vatandaşıdır. Hayır diyende aynı şekilde Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu bir vatandaşıdır. Kimse kimse provokasyona gelmemeli. Sosyal medya aracılığıyla başlatılan linç kampanyalarına dikkat edilmedi” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, referandum öncesinde özellikle sosyal medya aracılığıyla başlatılan linç kampanyalarına dikkat çekti. Ercoşkun kimsenin provokasyona gelmemesi gerektiğini ifade ederek, “Evet diyende bizim için Türkiye Cumhuriyeti onurlu bir vatandaşıdır. Hayır diyende aynı şekilde Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu bir vatandaşıdır" ifadelerini kullandı.

“HERKES ÖZGÜR HÜR DÜŞÜNCESİNE SAHİP OLUR”

Evet ya da hayır oyu vereceklerin özellikle sosyal medyada linç edilerek hain ilan edilmesine de tepki gösteren Ercoşkun, bu referandumun da diğerleri gibi demokratik bir seçim olduğunu hatırlatarak, “Evet diyende bizim için Türkiye Cumhuriyeti onurlu bir vatandaşıdır. Hayır diyende aynı şekilde Türkiye cumhuriyetinin onurlu bir vatandaşıdır. Siyasetçiler olarak bize düşen 18 maddeden oluşan bu paketi en detaylı bir şekilde anlatabilmektir. Eğer yeterli ve doğru bilgiye sahip olunmaz ise o zaman değerlendirmeler de eksik olur. Sonuçta aynı seviyede bilgi ile değerlendirilirse herkes özgür hür düşüncesine sahip olur” diye konuştu. 

1 yorum yapılmış
  • gerek
    15 Şubat 2017 • 10:13
    SEN GİT cahilleri kandır.yine taşöron işçilere kadro vadleriniz başalmış.ha ha ha güleyim bariii.gerçi inanan salak çıkar o ayrı.Size bu kez ekmek çıkmaz buradan.Cevabımız HAYIR olacak bunu iyice kafanıza sokun.cumhurbaşkanının kendi sitesinde bile HAYIR büyük farkla önde gidiyor milleti kandırmaktan vazgeçin.adam olmayacaksınız ama adam takliti yapın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.