VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 12 ŞUBAT PAZAR

12 Şubat 2017

.....................

1- Mengen İlçesi Kavacık Köyü halkından Merhum Ahmet YURDDAŞ’ın eşi, Mehmet ve Rıza YURDDAŞ’ın anneleri, oto elektrikcisi Kamil ÖZDEMİR’in kayınvalidesi, Remzi ve Niyazi YURDDAŞ’ın teyzeleri; Rukiye (Ünzile) YURDDAŞ(95) Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kavacık Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

2- Borazanlar Mahallesi halkından, Yukarı Çarşı esnaflarından Meliha HANCI'nın eşi, Ruhi, İrfan, Senayi HANCI'nın abileri, Ayşe ÇATANA, Ali, Necmettin, Fatma HANCI'nın babaları, Ali ÇATANA, Ümmühan ve Neriman HANCI'nın kayınpederi; Hilmi HANCI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

3- Yukarısoku Mahallesi sakinlerinden Köy Hizmetleri'nden emekli Bilal SARIKAYA'nın eşi, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'nde çalışan İsmail SARIKAYA ve Arçelik'te çalışan Metin SARIKAYA'nın anneleri, İbrahim ve Ayşe SARIKAYA'nın babaannesi, Şeref ESKİOĞLU'nun kardeşi, Ercan, Ergün, Safure ESKİOĞLU'nun halası; Şeref  SARIKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yukarısoku Camii'inde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yukarısoku Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4- Mudurnu Tımaraktaş Köyü halkından Merhum Orhan, Ayhan GÖKTAŞ ve Nurhan HIRCAOĞLU'nun babaları, Harun, Elif, Ebru GÖKTAŞ'ın dedeleri; İsmail GÖKTAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Mudurnu Tımaraktaş Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.