VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA DEĞİŞEN BİRŞEY YOK

11 Şubat 2017

......................

Boluspor, ligin 20. haftasında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda 2-son dakikada bulduğumuz golle 2-2 berabere kaldı. Mersin İdmanyurdu  25 dakika sahada 10 kişi mücadele etti.

Boluspor yine  bekleneni veremedi. Kırmızı beyazlı takımımız, Mersin deplasmanında 1 puana razı oldu. Haftalardır galibiyet alamayan ve bu karşılaşamayı kazanarak çıkışa geçmek isteyen Boluspor’da sakatlıktan dönen Andre Santos ve Özgür İleri yedek kadroda yer aldılar. İlk 11’de değişikliğe giden Fuat Çapa’nın projesi Mersin İdmanyurdu karşısında da tutmadı.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Maça iki takımda hızlı başladı. Boluspor ilk dakikalarda golü buldu. 2.dakikada Yusuf Emre’nin kullandığı serbest vuruşa şık bir kafa vuruş yapan Anco Jansen skoru 1-0’a getirdi. Mersin İdmanyurdu geriye düştüğü dakikadan itibaren baskılı oynadı ve Mersin İdmanyurdu 9.dakikada skoru eşitledi. Mersin İdmanyurdu’nun kullandığı korner atışında direkten dönen topa ayağı çarpan Erdi Yokuşlu kendi kalesine golü atarak skoru 1-1 getirdi. Maçın bitimine 5 dakika kala Mamadou Diarra’nın yaptığı ters vuruş Pedriel’e pas oldu ve Ricardo Pedriel skoru 2-1 yaptı.

MERSİN 10 KİŞİ KALDI

64.dakikada Nurullah Kaya’nın ceza sahası dışında yaptığı faul sonrası gördüğü 2.sarı kartla birlikte kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 88.dakika Abdülkadir’in çaprazdan sert vuruşuyla Boluspor maçta beraberliği sağladı.

3 yorum yapılmış
  • SEZAY
    11 Şubat 2017 • 10:57
    DÜŞMEMEYİ GARANTİLRDİK DAHA NE OLSUN
  • Abidinmelek
    11 Şubat 2017 • 13:28
    Ne oldu biz.bunu söyle yeli 5 hafta oldu beceremezler...
  • ElmayTopTopYapalmHENDEKTrks
    12 Şubat 2017 • 07:03
    Çok Güçlü Futolcular var Boluspor'da,Bundan sonra Kimseye Maç Vermez,Ümraniyespor'u Çok Farklı yenecek Boluspor,Jansen havasın'da,Guido koçer,Süper,Santos İyileşti,Peopene,Diarra bile Gol Atacak,Bundan sonra herkes BOLUSPOR'u Konuşaçak,Başarılar.2017.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.