VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞYERİ ALEV ALEV YANDI

11 Şubat 2017

...................

Bolu'da içerisinde çok fazla kimyasal madde bulunduğu öğrenilen Bulvar Halı Yıkama isimli işyerinde yangın çıktı. Yangın sonrasında işyeri kullanılamaz hale geldi. İşyerinde bulunan lüks araç çekici yardımıyla çıkartıldı.   

  Olay, saat 22:45 sıralarında Bolu'nun Doğancı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, halı yıkama sektöründe faaliyet gösteren Bulvar Halı Yıkama isimli işyerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. İçerisinde çok fazla kimyasal madde bulunduğu öğrenilen işyerinin yandığını gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdiler.

LÜKS ARACINI ZOR KURTARDI

Kimyasal maddeler nedeniyle hızla yayılan yangın olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonrasında söndürülebildi. Olay yerine gelen işyeri sahibi dükkanının yandığını görünce işyeri önünde bulunan lüks aracını kurtarmak için çekici istedi. Lüks araç yanan işyerinin önünden çekici yardımıyla kurtarıldı. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

 

  • İŞYERİ ALEV ALEV YANDI
3 yorum yapılmış
  • ibrahim
    11 Şubat 2017 • 06:03
    Yaptığınız habermi sizin senelerin emeği kül oldu orda siz lüks araba reklamı yapıyorsunuz değiştirin haberinizi
  • Demet
    11 Şubat 2017 • 12:41
    Yılların emeği dakikalar içinde yok olurken, sizin haber anlayışınızda araca mi dikkat çekmek oldu. İnsanlıktan nasibinizi almadiginiz gibi yaptiginiz basin ahlakindan da haberinizin olmadigi gün gibi ortada. Yazık.
  • Furkan
    12 Şubat 2017 • 12:42
    Siz habercilere göre (basit bişey kül oldu da lüks araba kurtarıldı) haber anlayışınız bu ise siz haber yapmayın... Gerekli kuruluşlar tarafından yapılan incelemeler netice verecektir sonuçta. Dükkan sahiplerine çok geçmiş olsun...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.