VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SATRANÇ PARKI KURULUYOR

9 Şubat 2017

....................

Bolu satranç sporunda yeni bir hamle başlatıyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiye’nin ikinci ve en büyük satranç parkını Bolu’da açmak için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

 Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, satrançta son yıllarda uluslararası alanda çok büyük başarılara imza atıldığını belirterek, “Satranç sporuna gösterilen ilginin futbola yaklaştığını görmek mutluluk verici. Bolu’da da son yıllarda sporcularımız uluslararası ve ulusal satranç şampiyonalarında önemli dereceler elde ediyor. 2500 ELO sınırında sporcularımız var. Biz de ülkemizin gelecek kuşakları için çok önemli olan bu sporu daha da yaygınlaştırmak istiyoruz” dedi.

“Satranç Parkı Bolu’ya çok yakışacak”

Başkan Yılmaz, “Bolu gibi bir tabiat harikasında parkta satranç oynamak, sadece çocuklarımıza değil ailelerimize de farklı bir alternatif oluşturacak.  Kılıçaslan Mahallesi’nde oluşturacağımız Masal Parkı’nın bir bölümü tamamen satranç parkı olacak. Ayrıca şehri merkezimizin en güzel ve en büyük parkı olan Atatürk Orman Parkı’nda da satranç parkı oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.