VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EK TALEP SÜRESİ SONA ERDİ

7 Şubat 2017

...............................

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan ‘Büyük Sanayi Sitesi Projesi’ için ikinci kez talep toplandı. İlk aşamada hak sahiplerinden alınacak taleplerin yeterli sayıya ulaşmaması durumunda, TOKİ talep toplamada kapsamı genişletmişti. Son talep toplamada 94 başvuru yapıldığı belirtildi, boşta kalan 119 dükkan için tekrar talep toplanacak.

Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile BESOB koordinasyonunda yürütülen Yeni Sanayi Sitesi’nde son dönemece giriliyor. 2016 yılında yapılan talep toplama çalışması ile 793 hak sahibi yeni siteden çeşitli büyüklüklerde dükkan alabilmek için başvuruda bulunmuştu.

89 TALEP DAHA GELDİ

Yeni Sanayi Sitesinin hayata geçirilmesi için çalışmalar titizlikle sürdürülürken, boşta kalan son 213 dükkan için 30 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında ikinci kez talep toplandı. Verilen süre zarfında 94 kişinin başvuru yaptığı belirtilirken, bazı başvuruların halan daha incelendiği belirtildi.

119 DÜKKAN KALDI

Boşta kalan son 119 dükkan için ise son bir kez daha talep toplanacak. Son talep toplama işleminin 10-17 Şubat tarihleri arasında alınması planlanıyor.

Hakan Aydın  - Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • aliuzun
    8 Şubat 2017 • 00:32
    bu iş yılan hikayesine döndü uzadıkça uzadı bari belediye altyapı işlerine başlasa da bir projeye başlanmış olsa ve inanabilsek.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.