VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 7 ŞUBAT SALI

7 Şubat 2017

..................

1-Seben İlçesi Korucuk köyü halkından (merhume) Müşerref GÜNER'in eşi, Fatma ÖZTÜRK, Tenzile ÖZBEN ve Ayşe ŞAHAN'ın babaları; Raşit GÜNER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Seben Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir. Saat 10:00'da Seben yazıhanesi önünden araç kaldırılacaktır.

2-Karaçayır mahallesi halkından (merhum) Mükerrem ÖZMARKA ve Muhsin KONUKÇU'nun kardeşi (merhum) Recep ÖZMARKA'nın kayınbilederi, Mehmet, Ahmet KUĞUM ve Fatma TAYFUN'un dayıları, Sefer KONUKÇU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Seben İlçesi Çarşı mahallesi halkından, hacı Nimet GEDİK'in eşi, Abdulkadir GEDİK, Minire CİVELEK ve Hatice ULUTAŞ'ın babaları, Necati CİVELEK, Hatice GEDİK ve Hüseyin ULUTAŞ'ın kayınpederi, İsmail,  Figen, Fatma, Gurur, Tolga ve Gizem'in dedeleri; Mehmet Necati GEDİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Çarşı Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir. Saat 11:00'da Aktaş camii önünden araç kaldırılacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.