VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖYNÜK EN SAKİN ŞEHİR SEÇİLDİ

6 Şubat 2017

...................

Sahip olduğu doğal güzelliklerini, kendine has kent dokusunu, tarihi ve kültürel mirasını koruyarak sürdürebilir kılan Bolu’nun Göynük ilçesi en sakin şehir seçildi. Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan “Uluslararası Cittaslow Birliği’ne üye olmak, Cittaslow olmak bizim için çok anlamlı ve önemli” dedi.

 2014 yılında Uluslararası Cittaslow Birliği’nin Türkiye Koordinatörü Seferihisar Belediyesi’ne üyelik başvurusunda bulunan Göynük Belediyesi, üyelik kriterlerini yerine getirerek Cittaslow Birliği’ne üyeliği kabul edildi.

“Göynük Dünya’daki en güzel yerlerden biri olacak”

Göynük Belediye Başkanı ve İpek Yolu Belediyeler Birliği (İPEKBİR) Başkanı Kemal Kazan Cittaslow Birliği’nde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugünden itibaren Cittaslow olan Göynük’ün de dünyadaki güzel örneklerinden biri olacağına inanıyorum” dedi.

“Destek veren herkese teşekkür ediyorum”

Belediye Başkanı Kazan,  “Hayatı keyif alarak yaşamak için Cittaslow felsefesi çok önemli. Kentimizin Cittaslow yani sakin kent seçilmesinden gurur ve onur duyuyoruz. Bu anlamlı yolculukta Göynük’e destek veren Cittaslow olmamıza katkıda bulunan herkese gönülden şükranlarımı sunarım. Bu arada ülkemizde ilk Cittaslow olma özelliğini taşıyan Seferihisar’a da bize ve diğer ilçelere olan öncülüğünden dolayı bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu. 

  • GÖYNÜK EN SAKİN ŞEHİR SEÇİLDİ
  • GÖYNÜK EN SAKİN ŞEHİR SEÇİLDİ
  • GÖYNÜK EN SAKİN ŞEHİR SEÇİLDİ
2 yorum yapılmış
  • Castarlov
    7 Şubat 2017 • 08:05
    Hareketli Şehir istiyoruz,Şehir Stad'ına,Yamaca Tribünler istiyoruz.
  • Bolu
    7 Şubat 2017 • 08:09
    Bu Hafta Mersin-Boluspor maçın'da,Mersinin Sinan Koloğlu'na Dikkat,Marke Edin,Gocü bir Futbolcu,Boluspor'a Gol Atabilir,
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.