VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN ÖZCAN'A ÇOK SERT SÖZLER

5 Şubat 2017

......................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a çok sert sözlerle yüklendi. Doğanay, kendisini Cumhuriyet düşmanı olarak göstermeye çalışan Özcan’a, “Türkiye'de rejim sorunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetle ile ortadan kalkmıştır. Bu böyle biline. Sorun senin ve iş tuttuğun ağababalarının varlık sebebi olan vesayetçilerdir” dedi.

Nurettin Doğanay, twitter hesabından yaptığı açıklamada,

“Siyasete duruşumla bir fark ortaya koymaya çalışsam da siyasete kendisini sokan kirvesine bile vefası olmayan şahıs, sıra bana mı geldi. Türkiye'de rejim sorunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetle ile ortadan kalkmıştır. Bu böyle biline. Sorun senin ve iş tuttuğun ağababalarının varlık sebebi olan vesayetçilerdir” ifadelerinin kullandı.

“SEN O GECE NEREDEYDİN?”

“Ben 15 Temmuz akşamı bunu canımla, kanımla, varlığımla Cumhuriyet kahramanı olarak ispatladım. Sahi sen o gece neredeydin? Cumhuriyete, demokrasiye, bayrağımıza el uzatıldığı akşam kimlerle pazarlıklar içindeydin? Yoksa FETÖ iddianamesinde yer alan görevden alınacakların yerine geçecek CHP'li isimleri mi belirliyordun!”

“KOLTUK İÇİN DAVANI SATARKEN…”

“Bana tuzu kuru demişsin. Yine kıvırmışsın, kendinle karıştırmışsın. Ben; Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın davasının bir neferi olarak yıllardır bedel ödeyen bu kutlu davanın önemsiz bir neferiyim. DSP iktidardayken o bayrağı sallayan, düşünce istikbal ve koltuk için davasını satarak CHP'ye geçen, her devrin adamı senin mi tuzun kuru?

“KANAL KANAL AĞLIYORDUN”

“Sahi ne oldu geçenlerde CHP yörüngesinden çıktı. FETÖ ve PKK ile iş tutuyor diye kanal kanal ağlıyordun. CHP mi yörüngesine girdi yoksa sen mi yörüngeni belirlemek için yine fırıl fırıl  dönüyorsun. Son sözüm;  beni Cumhuriyet düşmanı ilan edecek kadar benliğini kaybetmiş Tanju Özcan. Nisan'da zaten halkımız kimin cumhuriyetçi kimin bölücülerle iş tuttuğunu söyleyecek. Sıkıntın niye?”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.