VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA HİÇBİR CANLI SAHİPSİZ DEĞİL

3 Şubat 2017

..................

Bolu’nun Bayıklar Köyü’nde kış şartlarından dolayı aç kalan ve donmak üzere olan köpekler, vatandaşların ihbarıyla Bolu Belediye ekipleri tarafından kurtarılarak tedavi altına alındı.

Bolu’da sert geçen kış şartlarına dayanamayan dört köpek Bayıklar Köyü’nde bir vatandaş tarafından yetkililere ihbar edilerek kurtarıldı. Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, soğuktan donmak üzere olan köpekleri besledikten sonra Bolu Belediyesi hayvan barınağında tedavi ve rehabilitasyona aldı.

“BOLU'DA HİÇBİR CANLI SAHİPSİZ DEĞİL”

Bolu’da sokak hayvanlarına yönelik farklı projeler ürettiklerini ifade eden Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, “Bolu’daki hiçbir canlı sahipsiz değil. Bolu Belediyesi olarak başta sokak hayvanları olmak üzere, birçok canlıya sahip çıkıyoruz. Modern hayvan barınağımızın yanı sıra geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiğimiz kuş evleri projesi ile kuşlara da yuva sağlıyoruz. Ayrıca hemen hemen 5 yıldır uyguladığımız kedi evleri projesi ile belki de Türkiye’de bir ilke imza atarak sokak kedilerinin de kendi mahallelerinde barınmalarını ve beslenmelerini sağlıyoruz. Sert geçen kış şartlarında sokaktaki yaşayan tüm hayvanlara yemek bırakıyor ve onların sürekli olarak takiplerini yapıyoruz” dedi.

  • BOLU'DA  HİÇBİR CANLI SAHİPSİZ DEĞİL
  • BOLU'DA  HİÇBİR CANLI SAHİPSİZ DEĞİL
  • BOLU'DA  HİÇBİR CANLI SAHİPSİZ DEĞİL
  • BOLU'DA  HİÇBİR CANLI SAHİPSİZ DEĞİL
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.