VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 3 ŞUBAT CUMA

3 Şubat 2017

..................

1-Köroğlu mahallesi sakinlerinden (Merhum) Nakliyeci Cemelettin GÜCÜYENER'in eşi, Aynur ve Arif GÜCÜYENER'in anneleri, Rabia, Onur, Efe'nin babaanneleri; Rabia GÜCÜYENER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Köroğlu Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Oğulduruk Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

2-Gerede İlçesi Kabiller Mahallesinden Merhum İsmail Bağrıaçık'ın amcaoğlu, Ayşe Cankurtaran'ın kardeşi, İsmail Cankurtaran'ın kayınbiraderi, İsmail ve Tuğba Bağrıaçık'ın babaları; Muharrem BAĞRIAÇIK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak cenaze ve cuma namazı sonrası Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Bolu Belediyesinin emekli memurlarından ve Kültür Mahallesi eski muhtarı Muhittin YAMAN ve Sevgi YAMAN'ın oğlu, Ayten Züleyha YAMAN'ın eşi, Sercan , Serkan YAMAN ve Serap TAN'ın babaları, Çarıkcı şirketler grubu personellerinden Ahmet YAMAN'ın abisi, Bolu Belediyesi personellerinden Seçil YAMAN'ın ve Sedef YAMAN'ın amcaları, Seyfettin YAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 10:30'da Kültür Mahallesi Filiz kentteki evinden alınacak Kültür Camii'ne getirilecek cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Çamyayla köyü sakinlerinden Merhume Firdevs KARATAŞ'ın kızı, orüsten emekli Mehmet ÇELİKBAŞ'ın eşi Şeref, Sevim, Sami ve Sevil'in anneleri; Hacer ÇELİKBAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çamyayla Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Bolu Hıdırşeyhler Köyü halkından Rabia YILDIRIM'ın eşi, Şerafettin YILDIRIM, Selahattin YILDIRIM, Raziye SARIER'in babası. Mert YILDIRIM ve Cengiz YILDIRIM'ın dedesi. ORÜS'ten emekli; Faik YILDIRIM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hıdırşeyhler Köyü'nde cuma ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.    

6-Seben Kuzgölcük köyü halkından, merhum Hatice KILIÇ'ın eşi, Nebahat DANIŞ, Sebahat ÜZEN'in babaları, Merhum Hüseyin DANIŞ'ın, Kamil ÜZEN'in kayınpederi, Nezir, Fatma DANIŞ'ın dedeleri, Erdal, Nezahat ÜZER'in dedeleri; Mehmet ÇAVUŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

7-Sandallar Mahallesi halkından Celal YILDIRIM'ın kızı, Necla AKSOY, Ruhi Filiz SÖNMEZ ve Tuğba YILDIRIM'ın anneleri, Fehmi, Muzaffer ve Davut'un kayın validesi; Nazmiye YILDIRIM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Paşaköy Yurdaer Otel yanındaki evinden alınacak Sandallar Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.