VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PKK DAVASINDA MAHKEME CEZA YAĞDIRDI

31 Ocak 2017

....................

Bolu’da, geçtiğimiz yıl özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonda öldürülen iki teröriste yardım ettikleri gerekçesiyle tutuksuz yargılanan HDP İl  Başkanı Özgür Günaydın ve 4 kişiye 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Şahıslar tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

  Bolu’nun Paşaköy Mahallesi’nde bulunan bir daireye geçtiğimiz yıl özel harekat polislerinin düzenlediği terör operasyonunda iki terörist ölü ele geçirilmişti. Düzenlenen operasyonun ardından başlatılan soruşturma kapsamında aralarında HDP Bolu İl Başkanı Özgür Günaydın’ın da olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

MAHKEME AFFETMEDİ

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde terör örgütüne yardım etmek suçlamasıyla tutuksuz yargılanan 9 kişinin bugün karar duruşması görüldü. Sanıkların katılmadığı duruşmada, avukatların savunmalarının ardından karar veren mahkeme heyeti, HDP İl Başkanı Özgür Günaydın, Giyaseddin Ö, Mazlum E., Bilal T. ve Ahmet Y.’ye ‘terör örgütüne yardım ve yataklık’ suçunu sabit görerek 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verdi. Mahkemede diğer sanıklar için ise beraat kararı çıktı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.