VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAŞLI ADAM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

29 Ocak 2017

....................

HABER - Cudi ÖKTEN - Merkez TV

Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde 2 katlı ahşap evi yanan 70 yaşındaki Sami Holat yanarak kül olan evini çaresiz gözlerle izledi. Yaşlı adam annesine yazdığı şiiri okurken, gözyaşlarını tutamadı.

Bolu’nun Karacasu Beldesi Merkez Cami yanında bulunan 2 katlı yarısı ahşap ve yarısı betonarme olan ev önceki gün akşam saatlerinde nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale geldi. Evde tek başına yaşayan 70 yaşındaki Sami Holat, kısa sürede büyüyen yangından şans eseri yara almadan kurtulurken, evinin büyük bir bölümü eşyaları ile birlikte yanıp kül oldu.

SON ANDA DIŞARIYA ÇIKTI

Akşam saatlerinde mutfakta yemek yaptığı sırada odunlukta başlayan yangını komşularından öğrendiğini belirten Holat, rüzgârın da etkisiyle yangının kısa sürede büyüdüğünü ve kendisini son anda dışarıya attığını söyledi.

KEDİSİNİ ARADI

Yanan evin annesinden kaldığını kaydeden Holat, bu yaştan sonra kiraya çıkmanın kendisini yaraladığını ifade ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Evden kalan birkaç sağlam eşyaya bakmak için harabeye dönen eve gelen Holat, uzun süre Tekir ismindeki kedisini gözyaşları içinde aradı. Holat, Tekir’i yanına almadan evden ayrılmak istemedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Oldukça duygulu olduğu gözlenen ve her defasında içinde bulunduğu durumu gözyaşları içinde anlatan çaresiz adam, annesine yazdığı “Sen Gideli” isimli şiiri okudu. Holat, şiiri okurken gözyaşlarına hakim olamadı.

  • YAŞLI ADAM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
  • YAŞLI ADAM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
  • YAŞLI ADAM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.