VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLER SAHAYA İNDİ

29 Ocak 2017

.......................

MHP İl Başkanı Adem Evcil ve il teşkilatı referandum çalışmaları için sahaya indi. Ülkücüler referandumda evet çalışmalarına Bolu’nun Yeniçağa ilçesinden başladı.

MHP Bolu İl Teşkilatı referandumda evet çalışmalarına başladı. MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil ve partililer kapı kapı gezerek neden ‘evet’ demeleri gerektiğini vatandaşlara anlatacak. Yeniçağa’da istişare toplantısı yaparak çalışmalara başladıklarını ifade eden MHP İl Başkanı Evcil, “Referandum çalışmalarının startını Yeniçağa ilçe istişare toplantısı ile vermiş bulunmaktayız. Yeniçağ ilçemizin organize ettiği yemekli toplantıda anayasa çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunduk ve vatandaşımızın kafasındaki soru işaretlerini cevapladık.” diye konuştu

“NEDEN EVET DEDİĞİMİZİ ANLATACAĞIZ”

“MHP’nin 7 Haziran öncesi hayırlarının ülkenin nasıl hayrına ise bu defada evetin ülke menfaatleri yönünde olduğuna karar kaldık. Yeniçağa rahmetli başbuğumuzun izinde, liderimizin emrinde referandumda ‘Evet’ diyor. Daha önce verdiğimiz beyanatlarda söylediğimiz gibi gerekirse kapı kapı gezeceğiz vatandaşlarımıza MHP’nin neye ‘Evet’ dediğini anlatacağız.” 

4 yorum yapılmış
  • YaarCeyhan
    29 Ocak 2017 • 04:16
    Evet demek sahaya inmek değil;Sahadan kaçmak olmuyormu?
  • isimsizz
    30 Ocak 2017 • 02:36
    Ben ülkücü Türk gencligi olarak hayir diyorum !! Sonuna kadarda kararimin arkasindayim...
  • eitimci
    30 Ocak 2017 • 03:47
    Allah razı olsun ülkücü kardeşlerim. CHP'nin, Fetö'nün, PKK,nın, Siyonizmin, DHKPC'nin hayır kampanyası düzenlediği şu dönemde ülkenizin, vatanınızın ve bayrağınızın yanında durdunuz. Bu millet, bu halk ve tarih sizleri hayırla yadedecektir.
  • Yazkyazik
    29 Ocak 2017 • 22:32
    Yazık cok yazık Ülkücü hareketin geldiği noktaya bak.Ak parti bile çalışma yapmazken siz sahaya iniyorsunuz.Bu çalışmaları daha önceki seçimlerde yapsaydınız şimdi IKTIDARDAYDIK
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.