VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 29 OCAK PAZAR

29 Ocak 2017

...................

1- Mesçiler Köyü halkından Hasan ve Huri YEŞİLDAL'ın oğlu, Mehmet YEŞİLDAL'ın kardeşi, Safinur YEŞİLDAL'ın eşi; Ahmet YEŞİLDAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mesçiler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Mengen İlçesi Zabıt Baş Katiplerinden merhum Yaşar KARBACIOĞLU’nun oğlu; Tahir KARBANCIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mengen Türkbeyli Divan Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Demirciler Köyü Mezarlığı'nda defnedilecektir.

3- Nuhlar Köyü halkından, Zeki ONSEKİZ'in eşi, Tahsin, Zeki, Şerif, Fethi ve Nuri ONSEKİZ'in anneleri; Hanife ONSEKİZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Nuhlar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 4- Karamanlı Mahallesi halkından (merhum) Necip Bahattin UÇMAK'ın eşi, Fatma HACIOĞLU, Akif UÇMAK ve Kadri UÇMAK'ın anneleri, Sezai HACIOĞLU'nun kayınvalidesi, Bedriye KATBULAK'ın ablası, Sezin HACIOĞLU öz ve Çiğden HACIOĞLU özsu'nun büyükannesi; Kadriye UÇMAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karamanlı Mahallesi Yeşil Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

5- Hamzabey Köyü halkından, Kamil UÇUR'un eşi, Kenan, Kemal, Ayşegül ve Sema UÇUR'un anneleri, Mustafa, Eyüp ve (merhume) Şerife TURMAN'ın kardeşi; Hacer UÇUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hamzabey köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

6- Alpağutbey Mahallesi halkından, Mehmet BAYRAM'ın eşi, Mustafa BAYRAM ve Seniha ÇOBAN'ın anneleri, Mehmet BAYRAM'ın babaannesi; Rüveyde BAYRAM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Alpağutbey Mahalle Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

7- Seben ilçesi Değirmenkaya Köyü halkından Necmettin ve Osman MEŞHUR'un anneleri, Nurcan, Gönül, Nurgül, Nurten ve Oktay MEŞHUR'un babaanneleri; Emine MEŞHUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na  defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.