VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NECİP ÇARIKÇI'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

25 Ocak 2017

..........................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Boluspor takımını, şampiyon yapmak için elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu sene bu beklenti yoktu ama bir anda takımımızın iyi olması bizi hedefe sürükledi. Hedeften de vazgeçmiş değiliz” dedi.

Radyospor’da Salim Manav’ın hazırlayıp sunduğu ‘Anadolu Ateşi’ programına konuk olan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Taraftarımız şunu çok iyi biliyor. 4 yıldan beri Boluspor’da bir düşüş vardı. 3–4 yıldan beri takımımız hep düşme potasında olan bir takımdı. Bu sene takımımıza, taraftarımıza, basınımıza şu sözü verdik. Boluspor 3 yıl içersinde inşallah hem altyapısı, gelir kaynaklarıyla birlikte lige çıkmak için çaba sarf edecek” diye konuştu.

“HERKES BOLUSPOR’A GELMEK İSTİYOR”

“Boluspor kulübünün, Kasım sonuna kadar temliği vardı. Bugüne kadar bu kulüp, elinden ne geliyorsa futbolculara her şeyi yaptı. Şuanda bizim hiçbir futbolcu kardeşimizin Boluspor’dan ayrılma niyeti yok. Herkes Boluspor’a gelmek istiyor. Sebep, zamanında parasını aldı. O anlamda önünü açtık. Şu anda Boluspor’un başta sosyal tesis, altyapı projeleri, antrenman sahaları projeleri var. Fuat hocamda destek oluyor. Sadece biz hocamızla, teknik direktör anlamında çalışmıyoruz. Onunda Avrupa bilgisinden, tecrübesinden faydalanıyoruz. Onun için bizim hedefimiz var. Bu sene olabilir, seneye olabilir. Ama Boluspor takımını, şampiyon yapmak için elimden ne geliyorsa yapacağım.” 

2 yorum yapılmış
  • SERDAR14
    25 Ocak 2017 • 04:12
    Başkanım iyi söylüyosunuzda böyle bi oyun anlayışıyla böyle oyunla nereye kadar gidebiliriz.Bizler Boluspor'a gönül vermiş taraftarlarız. Senelerdir destek için stadtayız.Gerekirse bir paket sigara almıyoruz maclara geliyoruz senelerdir. Takımda oynama isteği olmayınca ruh olmayınca kusura bakmayın buda bize koyuyor yani. Acil oyuncularla teknik direktörümüzle bizzat konuşma yapın. Üzülmek istemiyoruz artık. Diğer takımların bize endişesi kalmadı averaj tak
  • Mudurnuluengn
    25 Ocak 2017 • 05:27
    Seneye sampıyon olacak deme baskanım bu sene dedıgın gıbı ınsallah yoksa bu takım bu sene cıkamazsa omru bıllah cıkamaz bu boyle bılıne
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.