VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN VE KARSU'DAN REFERANDUM AÇIKLAMASI

25 Ocak 2017

.................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Nisan ayında yapılması beklenen referandumdan ‘Hayır’ çıkması durumunda hükümetin artık dikiş tutturamayacağını ifade ederek, “Ortada artık AKP gibi bir parti kalmaz. 6 ay, ya da 1 yıl gibi bir süreçte erken genel seçime bile gidilebilir” şeklinde konuştu.

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan partilerinin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında basın toplantısı düzenlediler.

“Tünelin ucundan görünen ışık görüyorum”

Toplantıda ilk konuşmayı CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu yaptı. Karsu, “Bugünkü kadar karanlık bir gün yaşadığımızı hatırlamıyorum. Partililerimizin gözlerindeki bu karanlık günlerden kurtulacağımız günleri tünelin ucundan görünen bir ışık gibi görüyorum. Sizler bir araya gelmezseniz yarın çok karanlık olur. 1960’ta, 70’te ve 80’de bir başkaları bir başkalarını topladı. Şimdi de birileri birilerini topluyor. Sıra size gelmeden bu işi halledin ve birleşin. Bir arada olun. Önümüzdeki süreçte sizlere çok büyük bir görev düşüyor” dedi.

“Etkili bir çalışma yaparsak hayır çıkar”

CHP Milletvekili Tanju Özcan ise, “Mevcut sistemde her seçimin telafisi var. Her kaybedilen belediye seçiminin telafisi var. Ama bu öyle bir referandum ki, eğer geçerse artık hiçbir şeyin telafisi olmayacak. Bugün, çelişkileri bir tarafa koyma günü. Önümüzdeki günler çok zor geçecek. Zor bir kampanya yürüyecek. Devletin imkanlarıyla bu kampanyaya evet oyu isteyecekler. Medya, zaten bunların elinde. İşadamları tehdit ediliyor, vatandaş tehdit ediliyor. Hayır demek sanki vatan hainliğiymiş gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Ama tüm bunlara rağmen ben Türk halkının büyük milletin vicdanına güveniyorum. Etkili bir çalışma yaparsak hayır çıkacağını biliyorum” ifadelerini kullandı. 

2 yorum yapılmış
  • Hamzaali
    25 Ocak 2017 • 01:14
    Adamlar herseye karsi,liseli isyankar cocuklar gibiler.resmen agizlarindan salyalar akiyor
  • CAHAPEARI
    25 Ocak 2017 • 11:00
    Herşeye karşı...ama nafile..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.