VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

2 FETÖ ŞÜPHELİSİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

24 Ocak 2017

.......................

Bolu’da Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve görevlerinden ihraç edilen  2 astsubay ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Askerlerin örgütün haberleşme programı by lock kullandıkları ifade edildi. 

 Edinilen bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından 9 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden Bolu İl Jandarma Komutanlığı’nda görevliyken ihraç edilen astsubaylar A.K. ve S.U. ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslarda örgütünün haberleşme programı by lock olduğu ifade edildi. Önceki gün adliyeye çıkartılan 17 kişi den 9’u tutuklanırken, 8’i de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. 

1 yorum yapılmış
  • orhan
    24 Ocak 2017 • 08:03
    bana kalırsa Mustafa Kemel'in askeri bile olamazlar çünkü TÜRK askeri sereflidir sivile ve masum insanlara silah çekmez ateş açmaz hatta bu savunduğu insan denen mahlükat feto bu şekilde emir verdiği zaman gidip derdiki bizim inançımız bu şekilde değil deyip kafasına sıkardı fetonun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.