VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

21 Ocak 2017

..........................

Bolu’da terör örgütleri FETÖ ve PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar tüm hızıyla devam ederken, polisin büyük operasyon hazırlığında olduğu iddia edildi. Bolu polisi gece gündüz terör örgütlerinin yerel yapılanmasını tam anlamıyla çözmek için çalışıyor.

www.ozgurbolu.com haber merkezinin edindiği bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürü İbrahim Özel’in göreve başlamasının ardından bütün dosyalar tek tek incelenerek tekrardan gözden geçirilmeye başlandı. Emniyet içindeki görev değişiklikleriyle birlikte Fethullahçı Terör Örgütü ve terör örgütü PKK’ya karşı operasyonlar hız kazanırken, hazırlanan dosyaların içeriği de dolmaya başladı.

15 TEMMUZ’A KADAR FETÖ’YE DOKUNULMADI

17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimi arasında Bolu’da terör operasyonu olarak sadece Paşaköy Mahallesi’nde canlı bomba oldukları tespit edilen PKK’lı teröristlere karşı yapılan operasyonda 2 teröristin öldürülmesi dışında herhangi bir operasyona imza atılamadı.  Bolu eski Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya döneminde özellikle FETÖ üyelerine karşı hiçbir operasyonun yapılmaması kafalarda soru işaretlerine neden olmuştu.

RAFTAKİ DOSYALAR İNDİRİLDİ

15 Temmuz süreci sonrasında hem Ankara’dan gelen by lock listeleri hem de polisin yaptığı yerel çalışmalarla FETÖ ve PKK’nın önde gelen isimlerine ağır darbe vuruldu. İbrahim Özel’in göreve başlamasının ardından terör operasyonlarına bir anda hız verildi. Rafa kaldırılan bazı dosyalar üzerinde tekrar çalışma yapılırken, geçtiğimiz günlerde PKK propagandası yapan toplam 16 kişi gözaltına alınarak 4’ü tutuklanmış ve 12’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

BÜYÜK OPERASYONLAR GELİYOR

Bolu polisinin istihbarat çalışmaları sonrasında terör örgütlerinin Bolu’daki yapılanması çözüldü. Polis önümüzdeki günlerde hem FETÖ hem de PKK’ya karşı büyük operasyonlar yaparak örgütün hem mali kanadını hem de yardım yataklık yapan kişilere karşı operasyon hazırlığında olduğu belirtildi. 

1 yorum yapılmış
  • GEREK
    22 Ocak 2017 • 10:41
    SİYASİLER NEDEN DOKUNULMUYOR.ONLARDA YOKMU FETÖCÜ.BENCE EN ÇOK ONLARIN İÇİNDE VAR.BU MİLLET SALAK DEĞİL.İLK ÖNCE AKP İÇİNDE ARANMALI.BAKIN O ZAMAN ÜLKE NASIL DÜZELİYOR.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.