VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİGHWAY'DEN ÇOCUKLAR İÇİN DOYASIYA EĞLENCE

20 Ocak 2017

.....................

Bolu Dağı’nda bulunan Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde sömestr tatili karnaval havasında geçecek. Karnesini getiren öğrencilere ücretsiz hediyeler ve eğlenceler hazırlandı.

  Highway Outlet Alışveriş Merkezi sömestre tatilinde çocukları masalların renkli ve büyülü dünyasında ağırlamaya hazırlanıyor. 20 Ocak ve 6 Şubat tarihleri arasında karnesini getirerek danışma bankosuna gelen bütün çocuklar birbirinden güzel ücretsiz hediyeler ile karne sevincini ikiye katlayarak alışveriş merkezinde çocuk olmanın ayrıcalığını yaşayacak.

DOYASIYA EĞLENCE

Pamuk prenses ve yedi cüceler, karga ile tilki, gepetto ve pinokyonun renkli masal evleri kurularak çocukların masalların içine dahil olacağı masal evlerinde birbirinden yaratıcı aktiviteler düzenlenecek. Ayrıca el becerilerini geliştiren eğlenceli atölyeler ve sahne etkinliklerinin yanı sıra masal kahramanı olup masalların içinde yepyeni büyülü bir dünyaya adım atacakları ücretsiz etkinlikleriyle çocuklar karne heyecanlarını doyasıya yaşayacaklar. 

1 yorum yapılmış
  • nemlideil
    26 Ocak 2017 • 01:26
    Lütfen birbirinden güzel hediyeler diyerek çocukları kandırmayın. Pembe ve mavi naylon kumaştan yapılmış sırt çantası. Çocuklar çanta ile gezmek bile istemiyor. Özendirici reklam ve haberlerle çocukları özendiriyorsunuz sonra hayal kırıklığı yaşıyorlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.