VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

29 KİŞİ İÇİN KARAR VERİLDİ

20 Ocak 2017

..................

Bolu'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan 29 kişiden, aralarında polislerin de olduğu 22 kişi tutuklandı.  Tutuklular arasında Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil eski Müdürü Hakkı Kaynak da yer aldı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturmalarında 'Bylock' kullandıkları tespit edilen 29 kişi Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ve Kaçakçılık ve Organize şube ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İŞTE TUTUKLULAR

Aralarında polis, memur, akademisyen, öğretmen ve özel sektör çalışanlarının bulunduğu 29 kişiden 22'si çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Tutuklananların arasında, 4'üncü sınıf emniyet müdürleri Hakkı Kaynak, Zülkifar Ünlütürk, emniyet amiri Murat Çolak, komiser yardımcıları Muhammet Yıldırım, Emrullah Tayipoğlu., polis memurları Serhat Saban., Davut Çınar, Murat Sel, Cahit Sağlar, ile H.D., N.D., S.Y., E.F.T., M.Ş.E., N.G., M.S., M.A., H.T., Ö.Ö., H.Ş., S.Ç., T.A. olduğu öğrenildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALNALAR

Adliyeye sevk edilen komiser yardımcısı C.Ö., polis memurları E.K., M.B., H.S., A.F.T., otobüs şoförü B.T. ile T.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.