VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 19 OCAK PERŞEMBE

19 Ocak 2017

...............................

1-Dörtdivan İlçesi, Çalköy köyü halkından (merhum) Kemal TAŞDEMİR'in eşi; Firdevs TAŞDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Çalköy Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Müstakimler köyü halkından (merhum) Selahattin GÜNIŞIK'ın eşi,(merhum) Ali GÜNIŞIK,Şevket GÜNIŞIK,Emine UÇAR ve Fatma ÖZÇAĞLAR'ın anneleri,Mahide GÜNIŞIK'ın kayınvalidesi,Fatih,İsa,İlknur ve Hülya GÜNIŞIK'ın babaannesi,Mina ve Ali Tuğra'nın anneannesi; Huriye GÜNIŞIK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Müstakimler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Sazakşeyhler Köyü halkından Abdullah AKBULUT ve Hacer AKBULUT'un babaları; Mehmet AKBULUT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sazakşeyhler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Sümer mahallesi halkından Şeref KARAKAYA'nın eşi,Sıdıka ALTAN'ın babası,Aydın ALTAN'ın kayınpederi,İsmail TEZCAN ve Emin TEZCAN'ın eniştesi,Özge ve Alper ALTAN'ın dedeleri; Hasan KARAKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Kasaplar Mahalle Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Kasaplar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

5-Gerede İlçesi Mangallar Köyü, İmreşe Mahallesinden, Yaşar Aslan'ın babası, Ahmet Erbay, Tevfik Varol ve Sadık Şenyurt'un kayınpederleri, Nurettin Aslan, Erdoğan Aslan, Cafer Durmuş ve Zeki Aslan'ın amcaları Muzaffer ASLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.