VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI'DAN EMRE KILINÇ AÇIKLAMASI

18 Ocak 2017

...................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Emre’ye para konusunda her başkan farklı bir bütçe verdi. Bendende 1 Milyon TL isteyince vermem dedim. Çünkü o parayı verdiğimde Boluspor’un geleceğine ambargo koymuş olacaktım” dedi.

Merkez TV ekranlarında Vedat Özkan’ın sunduğu, Muharrem Demirel ve Mustafa Nuri Gürsoy’un yorumcu olarak katıldığı “Sporun merkezi” programına katılan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Sivasspor’a transfer olan Emre Kılınç’la ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı.

“ASILSIZ DEDİKODULAR VAR”

Necip Çarıkçı, “Emre’yi biz 2 sene önce kaybettik. Emre’ye para konusunda her başkan farklı bir bütçe verdi. Bizden de 1 milyon TL isteyince vermeyeceğimi söyledim. Çünkü 1 Milyon TL verdiğimde Boluspor’un geleceğine ambargo koymuş olacaktım. Bende mukaveleyi uzatmadım. Ocak ayını bekledim. Emre’yi bütün hocalar biliyor, asılsız çıkan dedikodular var. ’Konyaspor istedi, Fatih Terim istedi’ gibi dedikodular çıktı ancak bize teklif falan gelmedi. Biz böyle paralara imza koyamayız. Çünkü bu kulüp bugün benim yarın başkasının. Biz gelecek kulüp başkanlarına bir borç evrak bırakamayız” diye konuştu.

“İSTERİZ Kİ 3 BÜYÜKLERDE OYNASIN”

“Sivasspor’a Emre istediği paraya transfer oldu. İnşallah kendini geliştirir ve iyi takımlarda oynar. Biz deriz ki Emre’yi biz yetiştirdik.  7 sene Bolu’da kaldı. Buda bize gurur verir. İsteriz ki 3 büyüklerde oynasın”

1 yorum yapılmış
  • genlereansverin
    18 Ocak 2017 • 14:19
    boluspor kulübü alt yapısı en sağlam olan bir camiaya sahip ama ayrımcılık işleri yüzünden genç futbolcular profesyonel olamıyorlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.