VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YARDIMLAR TESLİM EDİLDİ

18 Ocak 2017

..........................

AK Parti İl Başkanlığınca Suriyeliler için Bolu'dan yola çıkan yardım tırı Reyhanlı’daki Kızılay deposuna teslim edildi.

 AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kazım Konak Suriye sınırındaki Reyhanlı ilçemizde bulunan Kızılay deposuna giderek, teslim ettiler.

“MAZLUMLARIN ÜMİDİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Biz, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Liderimizin de belirttiği gibi mazlumların yanında olmaya, dünya mazlumlarının ümidi olmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Bu yardım tırını dolduran Bolulu hemşerilerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz. Emanetlerini bizzat kendi ellerimizle yerine ulaştırdık” dedi.

“KUCAKLAŞMAMIZ GEREKLİ”

Nurettin Doğanay, "Buraları biz hep televizyondan izliyorduk. Yorum yaparken de basından gördüklerimizle yorum yapıyorduk. Ama şunu söylemeliyim; herkesin buralara gelip görmesi gerekiyor. Buradaki insanımızın o güzel kalbini, sıcak yüreklerini görerek, onlarla kucaklaşmamış gerekli”

  • YARDIMLAR TESLİM EDİLDİ
  • YARDIMLAR TESLİM EDİLDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.